<

[ОНОВЛЕНО] Полювання ексрегіонала Шуфрича на рідкісних тварин в Африці викликало шквал критики у соцмережі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:52 | 30.12.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 4

Українці активно обговорюють фотографії з народним депутатом Нестором Шуфричем, на яких він похвалився рідкісними убитими тваринами на полюванні в Африці у 2015 році.

Знімки опублікували захисники тварин на своїх сторінках в соціальних мережах. Саме вони підняли скандал, – передає Апостроф.

На сайті агентства Ban Trophy Hunting France / Un clic Pour Un Safari йдеться, що Шуфрич став першим і єдиним мисливцем, якому вдалося вбити представників трьох підвидів чорного носорога. Також депутат позував на тлі мертвих бурої гієни, антилопи гну, антилопи орікс і леопарда.

Також варто відзначити, що такий вид спортивного полювання дозволено, але він викликає обурення у захисників тварин.

Тим часом в мережі вже прокотилася хвиля обурення діями нардепа.

Згодом пресслужба Шуфрича прокоментувала, що полював у Намібії на диких тварин відбувалось “з дозволу уповноважених на це національним урядом органів”.

“Полювання, про яке було описано в ЗМІ, велося з дозволу уповноважених на це національним урядом органів, предметом відстрілу був самець не репродуктивного віку, агресивного характеру, який підлягав відстрілу”, – йдеться у повідомленні.

Нестор Шуфрич стверджує, що предметом його мисливського інтересу були “виключно самці зрілого віку, що втратили здатність давати потомство і що представляють небезпеку як для більш молодих самців, так і для місцевих жителів в окрузі”.

Згідно із повідомленням, Шуфрич востаннє їздив на таке полювання на Африканський континент в 2013 році. У повідомленні пресслужби Шуфрича не вказано про самців якого саме виду тварин йдеться.




коментарів: 4
  1. Шуфрич так само на полюванні був як і пиндоси на місяць літали.
    Ці фотки зі студії Довженка?

    • шо, грошей не вистачило ? чи моральні принципи не дозволили ? чи може не так цікаво як на людей… ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота