<

Підрив депутатом гранати на Закарпатті: суд обрав запобіжний захід Сергію Батрину

03:13 | 18.12.2023 / Новини / /
Перегляди
142
/ Коментарі відсутні

Потерпілий поки буде перебувати під охороною в лікарні Сваляви, а потім його переведуть у спецпалату Ужгорода чи Мукачева, адже в СІЗО його прийняти не можуть, допоки чоловік не встане на ноги.

В Ужгородському міськрайонному суді депутату Сергію Батрину, який підірвав гранати під час засідання сесії Керецьківської сільради на Закарпатті 15 грудня, було обрано запобіжний захід. Про це йдеться у повідомленні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області, пише ТСН.

Його триматимуть під вартою без можливості внесення застави, згідно з ч.2 ст. 258 КК України (терористичний акт).

“Сьогодні 17 грудня, відповідно до ухвали слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду, було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави щодо 54-річного громадянина України, діючого депутата Керецьківської сільської ради Хустського району Закарпатської області VIII скликання, що підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 258 КК України. (Терористичний акт)”, — зазначили в суді.

Один з потерпілих від отриманих поранень помер. Сторона обвинувачення клопотала про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення застави. 

Водночас сторона захисту та підозрюваний проти задоволення клопотання прокурора не заперечили. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя