<

Підбірка топ-брендів: чим дивує Ukrainian fashion week

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:12 | 5.02.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Києві в Мистецькому Арсеналі триває український тиждень моди – впродовж п’яти днів 50 талановитих дизайнерів показують колекції прет-а-порте сезону осінь-зима 2018/2019.

Вони дивують, шокують та захоплюють модну публіку, а ми пропонуємо чергову підбірку брендів, – пише Укрінформ.

Традиційно для бренду всі матеріали – cruelty-free, а в стьобаних виробах використано екологічно чистий утеплювач з волокон конопель, розроблений маркою DevoHome.

Колекція бренду DZHUS насичена ритмічними текстурами та новаторськими ідеями крою.

Шовкові метелики від Dafna May

Осінньо-зимова колекція «Метаморфози», яку представив бренд Dafna May, має епіграф: «Метелики – це квіти, підхоплені вітром», і цілковито відповідає йому.

Ідею метаморфоз Дафна висловила у грі фактур: трикотаж тут мирно сусідить з лакованою штучною шкірою, яка вже стала візитівкою бренду, костюмні тканини грають на контрасті з великими паєтками, а струмливий шовк ще більше розкривається на тлі м’яких вовняних текстур.

Дизайнерка презентувала великий блок верхнього одягу, летючі блузи в парі з жіночними спідницями, комфортний трикотаж для активного проведення часу, розкішні вечірні вбрання.

Основна палітра – чорний, червоний, хакі, сірий, білий. Матеріали – шовк, вовна, креп, паєтки, штучна шкіра. 

Вулична мода від Ірини Діль

Світом моди править street fashion, жінки бажають легкості та комфорту і давно змінили високі підбори на зручне спортивне взуття, а обтислий одяг та корсети на моделі oversize.

Засновниця бренду Iryna DIL комбінує полярні стилі та знаходить баланс, щоб показати актуальний тренд street style у гардеробі сучасної жінки.

Вона поєднує стьобані матеріали з твідом, плащовою тканиною та складною декоративною вишивкою, а також пропонує штучне хутро – до колекції ввійшли укорочені шубки з вишитими вставками та дублянка, де хутро поєднується з модною картатою вовною.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота