<

Парламентарі не вчаться на помилках і продовжують листуватися перед камерами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 25.01.2020 / Новини / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Депутати Верховної Ради 9 скликання часто потрапляють у скандали. Останнім часом парламентські журналісти фотографують листування нардепів про секс, гроші та відставки.

ТСН зібрала всі скандальні розмови народних обранців у парламенті.

Ліза Богуцька лякала “путчем” Порошенка та Авакова

Під час першого засідання Ради, 29-го серпня 2019 року, журналісти опублікували фото з повідомленням народної депутатки Лізи Богуцької. Вона написала, що міністра внутрішніх справ Арсена Авакова збираються залишити у новому уряді через те, що “Порошенко готує путч”. Адресувалося повідомлення користувачці фейсбук з іменем Olena, хто вона – невідомо.

“Лєночка, я напишу пізніше про це пост. Уявляю собі атаку фб на всю фракцію СН. Хочу тільки тобі написати – ми залишаємо Авакова. Іншого шляху немає. Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова у відставку, щоб одразу почати. Сьогодні, швидше за все, знімемо недоторканність, але залишимо міністра МВС. Я засмучена дуже, але іншого шляху поки немає. Він залишиться до грудня. Саме на грудень Петя готує путч”, – написала вона.

Нардеп Радуцький про міністра охорони здоров’я

29-го серпня власник клініки “Борис” Руслан Радуцький листувався у Раді про призначення нового міністра охорони здоров’я.

“Моя людина Зоряна Черненко”, – написав Радуцький.

“А то все п *здять, що Супрун”, – отримав він у відповідь.

“Х*й їм в *опу !!!”, – відреагував Радуцький.

Однак на цьому все не закінчилось, після публікації листування Радуцький обговорював у месенджері зі знайомим, як можна “зняти публікацію”. Листування знову потрапило в об’єктиви камер.

“Бл*ть”, – констатує співрозмовник нардепа.

“Ага, треба їм спробувати зняти”, – пише Радуцький.

“Не чіпайте”, – радять йому.

“Я про Цензор”, – уточнює Радуцький.

Пізніше Радуцький відреагував на скандальну переписку. За його словами, йому “соромно за слова, а не за переписку”.

“Мені соромно за слова, а не за переписку, бо це є моя особиста переписка з моїм другом. Мене звинувачували у підтримці Супрун, але я підтримую іншу кандидатуру. Однак наголошую, переписка була приватною”, – сказав він.

Секс-листування “зеленої кнопочки” Криворучкіної  

17-го вересня депутатка від партії “Слуга народу” Олена Криворучкіна під засідання Ради вела листування з коханим. У смс-повідомленні жінка, яку її співрозмовник ніжно називає “Зелена кнопочка”, зізнається в коханні невідомому, який підписаний, як “коханий” і пише, що хоче кохатися з ним день і ніч.

Під час засідання Олені прийшли повідомлення в телеграм.

Коханий: – Кнопочко зелена, де ти? Лєн, розлюбила мене, напевно.

Криворучкіна: – Я люблю тебе. Сильно, сильно, сильно. Навіть не сподівайся, що розлюбила.

Коханий: – Кнопочко любить я знаю. А ти не знаю.

Криворучкіна: – Знаєш, знаєш.

Коханий: – Лєн, ти де?

Криворучкіна: – Недоторканність зняли. Тепер хочу кохатися з тобою день і ніч. Я на засіданні Верховної Ради.

Яременко та скандал із замовленням повії

30 жовтня 2019 року журналісти опублікували фото з перепискою у телефоні нардепа від “Слуги народу” Богдана Яременка – під час засідання Верховної Ради він нібито спілкувався із повією про надання інтимних послуг за гроші.

Журналісти сфотографували, як політик переглядав пошту, в якій були листи від “Мережі знайомств Мам…” і сайту знайомств “Loveeto”. Після цього Яременко нібито написав комусь: “умови зустрічі з тобою”. У відповідь він отримав від ймовірної співрозмовниці таке повідомлення: “Привіт. Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний – табу. Година – 100 доларів. Дві години – 150. На ніч не лишаюся. Побажання можна”.

Однак були не тільки повії, журналісти нафотографували інші пікантні листування Яременка з жінками. За такими листуваннями його заскочили ще у вересні.

Так, в одному з листувань Яременко погоджує зустріч з дівчиною на найближчі дні, в іншому цікавиться, який алкоголь полюбляє його співрозмовниця.

Користувач фейсбука, яка була підписана як Ганна Степаницька, надіслала депутату свою фотографію і похизувалася, що купила “комбез”. На це Яременко відповів “Непогано”, і сказав, що її “треба більше леді робити”.

Також депутат листувався з жінкою на ім’я Галина. Вона переповідала, як до неї піднятися до квартири, потім зі смайликами бажала доброго дня. Ще в одному повідомленні жінка попросила у Яременка 10 тисяч доларів на купівлю квартири, на що депутат відповів, що це значно вище його можливостей.

Ще журналісти зафіксували, що нардеп листувався з 18–річною дівчиною. Він цікавився, “скільки їй потрібно грошей на місяць”.

Через три місяці після секс-скандалу Верховна Рада під час засідання 17 січня проголосувала за звільнення нардепа Богдана Яременка з посади голови комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. 

Кива та його телефон

Іллю Киву на початку жовтня застали за дивним заняттям просто в сесійній залі Верховної Ради. У ролику видно, як Кива розмовляв смартфоном з абонентом “Юлія конкурс краси Одеса”. Потім він почав активно смикати пах, а після цього – підтяг шкарпетки. Пізніше він назвав відео “тупим фейком”, а насправді “він просто поправив член, підтяг шкарпетки, подзвонив знайомій дівчині”.

Через деякий час депутата знову заскочили за переглядом дивних відео на телефоні під час засідання Ради. На відео чоловік допомагає іншому чоловіку взяти штангу, і коли останній її піднімає, йому на обличчя голою дупою сідає “тренер” та починає активно тертися.

16 січня Киву знову спіймали у Раді за непристойним заняттям. Цього разу він розглядав інтимні фото у своєму телефоні. У месенджері WhatsApp Кива розглядав дві фотографії оголеної жінки. У цей момент спікер парламенту Дмитро Разумков закликав депутатів “визначатись та голосувати”.  Після цього Кива швидко закрив месенджер та відклав телефон.

Драбовський про помилування Гончарука

17 січня народний депутат від фракції “Слуга народу” Анатолій Драбовський під час листування у WhatsApp на засіданні Верховної Ради написав про те, що президент України Володимир Зеленський “помилує” прем’єр-міністра Олексія Гончарука, який написав заяву про відставку.

Фотограф зробив світлини смартфона Драбовського. На ньому можна прочитати таке повідомлення: “Арахамія (голова фракції “СН” – ред.) нас запевнив, що президент його помилує”.

Тим часом інша народна обраниця від “Слуги народу” – Галина Третьякова – у парламенті переписувался з абонентом, підписаним як Олексій Гончарук. Йому вона висловлювала свою підтримку.

“- Дякую, Галечко)) Звичайно не буду. Важлива позиція фракції.

  • Ми ЗА тебе !
  • У тобі я не сумніваюся)) Питання хто МИ))
  • 70-80 … Працюємо далі. Життя …”.

“Онукам вистачить”: Павліш про дерибан бюджету

У мережі з’явилось листування начебто депутата Верховної Ради від партії “Слуга народу” Павла Павліша та заступника міністра охорони здоров’я України Андрія Семиволоса. Вони обговорюють поділ бюджету, де можна так заробити, щоб “вистачило онукам”.

Павліш: Привіт, як справи?

Семиволос: Так собі. 

Павліш: А що трапилося?

Семиволос: Міша за*бав до гикавки, хоче в нахабну бюджет ділити, дає недолугі команди. 

Павліш: То не виконуй, вмикай дурня. 

Семиволос: Якщо хочу всидіти в кріслі, то потрібно виконувати, тут можна добре прибарахлитися, онукам вистачить, але по парі його моментів поклав в ящик, сказав типу віддав в департамент)) він мені за них наярює, кажу роблю))

Павліш: Зрозуміло, тримайся. Може на вихідних до лазні з М… підемо, вони хорош…




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок