<

ООС: збройні формування РФ 11 разів обстрілювали позиції із забороненої зброї, є поранений

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:59 | 24.05.2020 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

23-го травня у зоні бойових дій на Донбасі збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого поранено українського військовослужбовця.

Про це повідомили у штабі операції Об’єднаних сил.

Бойовики стріляли із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

Обстріли зафіксовано на околиці Кам’янки, біля Авдіївки, поблизу Гнутового, Старогнатівки, а поруч з Верхньоторецьким застосовували снайперську зброю. Біля Майорська російські окупаційні війська випустили 20 мін 82-го та 120-го калібрів.

“Неподалік населених пунктів Сизе та Кримське збройні формування Російської Федерації вели вогонь по наших позиціях з 82 мм мінометів. На свої нахабні дії загарбники отримали гідну відповідь”, – йдеться в повідомленні.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

За даними розвідки, 23-го травня українські військовослужбовці знищили чотирьох російських окупантів та щонайменше сімох поранили.

Від початку 24-го травня російські збройні формування активності не проявляли.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

У штабі також інформують, що випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

На початку травня штаб ООС опублікував відео, що доводить участь військових РФ у війні проти України.

Нагадаємо, 22-го травня бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню. Бойовики стріляли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, БпЛА, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Фото ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота