<

Нічна атака рф по Україні: вибухи пролунали на заході та півдні

09:31 | 15.08.2023 / Новини / , , /
Перегляди
661
/ 1 коментар

У ніч проти 15-го серпня російська окупаційна армія атакувала ракетами Україну. Вибухи пролунали на західній та південній Україні. Масштабна повітряна тривога почалася о пів на четверту ранку та тривала майже до шостої години.

Перші вибухи пролунали у Дніпрі. Внаслідок російського обстрілу о 04:20 на підприємстві спалахнула пожежа. Є один постраждалий, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише Суспільне.

Згодом серія вибухів пролунала у Запоріжжі, повідомили кореспонденти. Згодом повторні вибухи були і в Запорізькому районі. Станом на ранок у Запоріжжі надзвичайних ситуацій не зафіксовано, повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Наступні повідомлення про вибухи надійшли із Хмельницького. Згодом про роботу ППО в області написав перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Близько 05:20 вибухи прозвучали у Луцьку. В місті зафіксували влучання по одному з промислових підприємств. Через це загинули троє людей, повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко. Ще кількох травмованих ушпиталили.

Найбільше вибухів прозвучало у Львові та області. Там є влучання у області та вмісті. В облцентрі російська ракета поцілила у житлові та приватні будинки. Там на верхніх поверхах здійнялась пожежа. Людей евакуювали, повідомив міський голова Андрій Садовий. В одному з гіпермаркетів міста через падіння уламків ракети стався обвал стелі. Також пошкоджені транспортні засоби.

У Львові російська ракета влучила у дитячий майданчик. Також у місті пошкоджені уламками житлові будинки та дитсадок. Там вибиті усі вікна, повідомив міський голова Садовий. Людям, помешкання яких постраждали, нададуть тимчасове житло.

Про влучання ракет написав також начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

У Ставчанах Львівської області пошкоджені 10 будинків. Є люди, які зазнали легких травм. Пошкоджені будинки також у Суховолі — без постраждалих.




один коментар
  1. Фашистська Німеччина припинила бомбардувати Лондон після бомбардування Берліна…. І де тут ООН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота