<

Обшуки у волинських брокерських фірмах: ГПУ знайшла валюту, печатки та номерні знаки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:17 | 9.07.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Під час обшуків у волинських брокерських фірмах правоохоронці виявили десятки тисяч доларів та гривень. А також печатки різноманітних фірм і транзитні номерні знаки на автомобілі.

Обшуки в брокерських фірмах пов’язані з обшуками в Головному управлінні Державної фіскальної служби. Про це повідомляють Волинські Новини, посилаючись на власні джерела.

Слідчі дії, які розпочались ще до початку робочого дня, здійснюються працівниками Управління захисту економіки та Державного бюро розслідувань під процесуальним керівництвом Генпрокуратури.

Відповідно до попередньої інформації, розслідування стосується ймовірного ухиляння від сплати податків та заниження митної вартості ввезених товарів, зокрема, автомобілів.

Нагадаємо, що вранці 9 липня ДБР та ГПУ провели обшуки у ДФС Волині.




коментарів: 2
  1. І так по всій Украіні ,а ви хїочете більших пенсій і зарплат ,а крадуть і сидять в тіні велика кількість підприємств і різних оганізацій .

  2. Там з тим розмитненням не все так прозоро . Козлота(держава й брокерські фірми) нажились на людях як хотіли . Лошпєти порозтаможували свої корчі дорожче , ніж вони коштують в Україні . А через півроку зроблять розмитнення від 500 до 800 євро , що мали зробити замість “пільгового” періоду . Таким чином никисло вкосивши капусти .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок