<

Знущання польських митників над затриманим нововолинцем завершилося

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:53 | 9.04.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
29
/ коментарів 13

Як повідомляли раніше, під час перетину україно-польського кордону на митному пункті “Угринів-Долгобич”, польські митники затримали 22-річного жителя села Грибовиця Іваничівського району Віктора Яцковського. Хлопцю інкримінували невиконання наказів митника та перешкоджання діяльності на пропускному пункті.

Близько 19-ї години до Грубешова відправився народний депутат України Ігор Гузь, аби розібратися та з’ясувати деталі ситуації.

“Коли приїхав у Грубешів, то зустрів друзів затриманого, а пізніше поговорив з самим Віктором. Як він мені розповів, польські митники з незрозумілих для нього причин намагалися конфіскувати авто, тому він закрився у середині. Далі про події ви знаєте. Зараз Віктор знаходиться на волі, одначе отримав штраф у розмірі 600 злотих. Зі своєї сторони обіцяю ініціювати розбирання на найвищому рівні.” – зазначив у нардеп Ігор Гузь.

Нагадаємо, що затримання громадянина України польськими митниками відбулося близько 3-ї ночі. Також митники розбили скло в автомобілі, після цього транспортний засіб забрали на штрафмайданчик. Зі слів затриманого, польські митники не давали поїсти, не дозволяли сходити в туалет, пропонували справити потреби прямо на тротуарі.

Віктор Яцковський кілька годин добивався перекладача, якого надали лише на суд. У затриманого конфісковали мобільний телефон, який він потім заховав і потайки повідомив рідним про своє місце знаходження та про те, що з ним відбувається.

2
3




коментарів: 13
  1. Та він запакований під потолок папірохами кожен раз їде. Гузь контрабас буде відстоювати?

    • Люди які це бачили кажуть що він хамив полякам і прямо на митниці справив нужду. Бидло бл…

  2. Інкримінували чи все таки було невиконання наказів митника? знаючи дану сімейку і їхню здатність роздувати до космічних масштабів історії щось мені здається далеко не все в цій історії так як пишуть…

  3. я вам скажу так, якщо нардеп рвонув на митницю, то це плюс йому. Правильно робить, бо повинен відстоювати кожного волинянина, тим більше коли зазіхать із іншої країни. Скажете популіст і рішив пропіаритися, то хай і так, головне, що не проігнорив!

    • Цікаво, що скаже Гузь, коли польський суд визнає винним Віктора? Нежданчик буде в тому, що нардеп покриває правопорушника, а це вже політична відповідальність. Наших людей тисячі кожний день пересікають границю з поляками та нажаль кайданки вдівають на одиниці, питання- чому?

  4. нехрен пьяным ездить ,к тому же он малообразован написать предложение толком не может,догадуюсь как он права получил

  5. В даному випадку респект журналістам , достойно повелися наші депутати , які втрутились в цю ситуацію , хоча до самого винуватця події є питання

  6. Це було зрозуміло і дурному, що чувак на старій колимазі з польськими номерами(українець) не на екскурсія в Краків їздив. Контрабандист короче. Якщо він винен, тоді вважаю, що потрібно добиватися заборони в’їзду даної особи в Європу аби не соромив нашу країну. І ще щоб в Україні за ним міліція прослідкувала, що робить і чим займається. А Гузю однозначно респект і уважуха. Це перший народний депутат, який відстоює інтереси людей. Тепер потрібно, щоб дане бидло(Вітьок-контрабандист) офіційно попросила вибачення у Польських митників за поведінку

  7. Нашим поліціянтам також треба не панькатися з бидлом. Хамить – розбити скло і витягнути мордою об асфальт. Тоді не буде такого безпредєлу, як зараз

  8. Шановний Вікторе! Чому у Ваших коментарях немає ні слова про те як Ви включивши музику у свому автомобілі на всю гучність танцювали біля польського прикордонника повернувшись, вибачте, “одним місцем” до віконечка прикордонника. Чому Ви не сказали, що майже вся зміна яка, була на той момент на митниці, на протязі години просила Вас повернутися на Україну, але Ви відмовлялись від цієї пропозиції забравши ключі у свого водія і кричали на всю митницю що ключі не дасте, бо Ви власник автомобіля і не хочете повертатись на Україну. Чому Ви не розповідаєте у якому стані (алкогольному сп”янінні) Ви були у той момент. В той час на митниці було дуже багато людей, які можуть підтвердити Вашу ганебну поведінку та неповагу до людей , які виконували свою роботу. Я згідна, що поляки віносяться до нас не дуже добре, в першу чергу завдяки таким як Ви. Я думаю Ви зі мною погодитесь, що якби це були наші митники, а не польскі “пани”, то Ви були б через хвилин 15 з побитим вікном (і не тільки) у відділку міліції і писали б кучу пояснень, а не корчили б із себе “жертву”, якою насправді Ви не є.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер