<

Завершено збір коштів для Матвійка з Нововолинська: батьки вдячні за допомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 3.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Для дворічного Матвійка Барчука з Нововолинська вдалося зібрати необхідну суму для проведення операції. Батьки висловлюють вдячність всім, хто допомагав.

Нагадаємо, лікарі діагностували у хлопчика двобічну сенсоневральну глухоту 5 ступеня. Для того, щоб дитина повноцінно розвивалась, на вушкові потрібно провести операцію та встановити кохлеарний імплант.

Вартість кохлеарного імпланта становить – 20 000 євро. З допомогою небайдужих людей родині хлопчика вдалося зібрати потрібну суму.

“Збір закрито! Ура! Нарешті ми сказали заповітні слова! Дорогі наші друзі, наші помічники, своїми силами і завдяки Вам і багатьом небайдужим людям ми зібрали – 20 424 євро”, – повідомила мама хлопчика Анна.

Найближчим часом Матвійкові проведуть у Києві операцію та встановлять імплант. Батьки Матвійка висловили слова вдячності всім, хто долучився до збору коштів.

“Спасибі вам величезне, ми дуже вас любимо і дякуємо! Нехай в ваших родинах буде тільки щастя, здорові діти і батьки, радість і сміх! Обов’язково буде відео, де наш син вам скаже дякую, як тільки навчиться. Все попереду. Ура!”, – написала Анна Барчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок