<

За кошти небайдужих уже закупили сонячні батареї: нововолинським військовим лишилось зібрати на станцію підзарядки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 7.06.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
400
/ Коментарі відсутні

У хлопців з Нововолинська, які служать у десантній бригаді, відсутня електроенергія аби зарядити коптери та рації. Уже вдалось зібрати понад 14 тисяч гривень, за ці кошти волонтери закупили сонячні батареї, лишилось придбали саму станцію.

Наші містяни – десантники, боронять українців від ворога щодня з 24-го лютого. Та задля ефективнішій праці є потреба у електроенергії. Через відсутність живлення неможливо заряджати коптери, рації та інші необхідні прилади.

Підтримувати військових та дарувати їм необхідну мотивацію – важливий крок кожного громадянина. Волонтерка Ярослава Іванова надалі продовжує збір коштів для купівлі необхідного.

До дівчини уже долучились підприємці з Нововолинська Юрій та Тетяна Коритко, які також допомагали купити хлопцям автомобіль задля оперативності виконання бойових завдань.

Абсолютно будь-яка сума небайдужих громадян дозволить придбати зарядну станцію та наблизить військових до бажаної перемоги.

“Ми з Ярославою допомагаємо хлопцям з перших днів війни, тримаємо постійний зв’язок та знаємо усі потреби. За час війни відправляли їм форму, взуття, тактичні окуляри, павербанки, плитоноски та інше. Допомога кожного з нас, наближає наш День перемоги”, – зазначив Юрій.

Реквізити банківських карток волонтерки Ярослави Іванової:

МоноБанк – 4441114457292207
ПриватБанк – 5168745606742705
PayPal – yaroslava.iv1707@gmail.com




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок