<

Відсутня електроенергія, аби зарядити коптери та рації: бригада, в якій служать нововолинські військові потребує допомоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 2.06.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
5068
/ коментарів 8

Хлопці з Нововолинська від 24-го лютого щоденно захищають українців у найгарячіших точках України, проте зараз у військових немає електроенергії, що дуже потрібна для виконання бойових задач. Тому вони просять допомогти у зборі коштів на станцію з можливістю підзарядки від сонячної енергії.

Через відсутність живлення неможливо заряджати коптери, рації та інші необхідні прилади. Тому є велика необхідність придбати станцію з можливістю підзарядки від сонячної енергії.

Аби відновити зв’язок між підрозділами волонтери десантників відкрили збір коштів, усього необхідно зібрати 47 000 гривень задля допомоги нашим нововолинцям на фронті.

Кожна сума небайдужих громадян дозволить придбати зарядну станцію, яка допоможе хлопцям у роботі та наблизить до бажаної перемоги.

Реквізити банківських карток волонтерки Ярослави Іванової:

МоноБанк – 4441114457292207
ПриватБанк – 5168745606742705
PayPal – yaroslava.iv1707@gmail.com

Давайте підтримаємо наших захисників та долучимось зібрати кошти для необхідного у бойових завданнях, разом до перемоги. Усі звіти публікуються на сторінці Ярослави, яка уже декілька місяців допомагає військовим від тактичного одягу до авто.

Волонтерка, яка допомагає хлопцям, спільно з Нововолинським підприємцем Юрієм Коритко уже придбали транспортний засіб задля оперативності виконання бойових завдань.

“Ми з Ярославою допомагаємо хлопцям з перших днів війни, тримаємо постійний зв’язок та знаємо усі потреби. За час війни відправляли їм форму, взуття, тактичні окуляри, павербанки, плитоноски та інше. Допомога кожного з нас, наближає наш День Перемоги”, – зазначив Юрій.




коментарів: 8
    • Якщо просять, то дай пару гривень. Можна не випити кави чи не купити цигарок, але хлопцям допомогти. А Зеленський з Байденом теж подбають. Нам не треба чекати від когось. Бо це наші рідні хлопці

  1. В інтернеті є що фірма робить для воїнів безплатні модулі щоб тіліфони заряджати від сонця

  2. А де вибачте кошти що так жваво надходять для ЗСУ від наших ПАРТНЕРІВ? Так там не нещасні гривні, а доляри та євро!

  3. Ми дамо ,,пару гривень,, то на чорта нам наші керівники держави?? До війни скидалися людям на лікування,зараз на армію…

    • Підозрюю, що ВИ не «скидалися» ні тоді, ні тепер. Чи варто просто балакати? Хочете? Можете? Допомагайте! Не хочете? – не займайтеся пустомельством!

  4. Що замітив, існує категорія людей , так звані диванні експерти, які все знають, хто кому що дав і т.д, все вміють, дають кучу порад як краще і т.д., при цьому ні….я не роблять, за душою ні копійки, чекають що хтось , щось за них зробить, бо вони такі хороші і пушисті, і що саме головне винна завжди влада. Піднімайте свої дупи, займіться чимось корисним, приберіть в підїзді, квартирі,…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа