<

З нагоди дня театру у Нововолинську відбулася вистава «Авантюри»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:36 | 30.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
38
/ Коментарі відсутні

З нагоди Міжнародного дня театру в Нововолинську 27-го березня відбулася вистава Марії Ладо «Дуже проста історія» у виконанні народного аматорського театру «Авантюра».

Про це повідомляє Нововолинський міський палац культури.

Режисером-постановником вистави стала Марія Олійчук, декораторами Валентин Подоляк та Андрій Брушневський, освітлення – Сергій Петрук, звукове оформлення – Назар Романюк, виготовлення афіш – Олександра Удод.

Трагікомедія «Дуже проста історія» – це п’єса, яка містить у собі історію кохання молодих людей, що наштовхується на підводні рифи, але все ж таки перемагає любов і «живе життя». Та було б замало сказати, що п’єсу написано про закоханих. Адже в ній діють люди, тварини і… небожителі. У розвитку сценічної дії перемішуються комедія, трагедія, лірика, гротеск.

Ролі виконували: господар – Вадим Гаврилюк, господиня – Ірина Мартинишин-Приступа, Дарина – Марія Олійчук, Олексій – Вадим Павлов, сусід – Віктор Гаврилюк, свинка – Алла Бойко, корова – Аліна Шпур, конячка – Олександра Удод, песик – Ірина Костюк, півень – Борис Бабій.

Актори передали глядачам емоції та переживання своїх героїв, за що і отримали від вдячних присутніх масу овацій та позитивних вражень.

На виставу завітав міський голова Борис Карпус, він вручив подяку та привітав театралів з Міжнародним днем театру, побажав нових творчих здобутків, щедрих і щирих оплесків від глядачів.

“Бажаємо Народному аматорському театру «Авантюра» та його керівнику творчого натхнення та подальших успіхів. Нехай будь-які акторські ролі вдаються, життєві ролі будуть позитивними, зі щасливим кінцем. Бажаємо прем’єр, аншлагів, нагород, любові глядачів та задоволення від творчості”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа