<

Юристів Нововолинська привітали з професійним святом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:22 | 8.10.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

З нагоди Дня юриста, який щорічно відзначають 8-го жовтня, в Нововолинську відбулися урочистості.

Святковий захід об’єднав працівників і ветеранів міського управління юстиції в оновленому залі Відділу реєстрації актів цивільного стану, – пише Нововолинськ.com.ua

Привітав нововолинських юристів із професійним святом і перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський. Він висловив вдячність працівникам юридичної сфери за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту громадян, уважне ставлення до людських проблем, а також висловив упевненість, що місцеві юристи, з честю примножуючи славні традиції своєї професії, і надалі вірно служитимуть інтересам рідного міста та його мешканців.

«Нерідко доля людини, трудового колективу залежить від сумлінної праці судді, працівника прокуратури, адвоката. Тому бути юристом – не тільки велика честь, але й велика відповідальність. Ваша праця сприяє втіленню в життя ідей справедливості, торжества і верховенства закону, підвищенню рівня правової культури наших мешканців», – наголосив Сторонський.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня юриста кращих працівників юридичної сфери Сторонський відзначив подяками міської ради.

Опісля привітали колег із професійним святом і начальники відділів міського управління юстиції.

Зокрема, начальник Відділу реєстрації актів цивільного стану Людмила Савікпобажала юристам міцного здоров’я та родинного щастя, наполегливості та нових звершень на шляху утвердження верховенства Закону і Справедливості.

«Натхнення Вам і задоволення від роботи. Щоб не зважаючи ні на які труднощі і життєві випробування Вам щоденно хотілося йти на роботу і працювати», – наголосила вона.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя