<

«Я прийшов в президенти ні з чим, і пішов ні з чим», – Саакашвілі на зустрічі з нововолинцями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 19.02.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 10

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі хоче «прибрати» українських олігархів та зняти депутатську недоторканість, піддати чиновників антикорупційному трибуналу, припинити маніпуляції з цінами на вугілля. Про що говорив політик 18-го лютого на зустрічі з жителями Нововолинська – у нашому матеріалі.

Про «сюрпризи» напередодні візиту: Хтось зробив оголошення, де вказано, що наша зустріч пройде в іншому місці і буде там якийсь приз – «айфон». Любителі «айфона» зібрались на 5-му мікрорайоні. Самі розумні зібралися тут і зал повний.

У СБУ дуже хвилювалися, щоб ми не потрапили в шахту. Заборонили з метою запобігання тероризму. В країні, де йде війна, СБУ повинна займатися важливішими питаннями.

Про шахтарів: Де є шахтарі – там є душа народу, там є правда. А де є правда – там завжди буде перемога.

Закрили 1-шу шахту. Можна було не закривати, а вкладати гроші в обладнання і ще 15-20 років кожна з цих шахт працювала б. Люди лишились на вулиці.

Шахтарі дуже сердиті. Молоді, повні енергії, заробляють 200-250 «баксів» за труд, про який не мені вам розповідати. Не мені розповідати, як вони «вкалують». Я сьогодні був на шахті і бачив це.

Про зменшення населення: Через три-чотири роки в Україні людей буде менше, як в Польщі. Ми втрачаємо працездатне населення. Польща забирає молодь, студенти туди на навчання їдуть.

Про енергетичну кризу: Як можна потрапити в таку ситуацію, щоб залежати від доброї волі Путіна? Тепер якщо ми будемо добре воювати, він відключить нам газ і електроенергію.

Про Ахметова і олігархів: Ахметова потрібно заарештувати.

Після Революції гідності деякі олігархи сіли на літаки і полетіли, потім повернулися назад. Ахметов взагалі нікуди не літав. Він знає зі свого досвіду, що може завжди домовитися, він завше буде потрібний.

Про дороги: Я на годину запізнився, а чому? Бо крім того, що нас не пускали на шахту, дороги погані. Куди дороги ділись? Вкрали.

У нас в Грузії був голова Грузавтодору. Ми прийшли – казна пуста, ну як будувати дороги? Його посадили, через тиждень він вказав, де ховав гроші. Точно так, як розповідають ці – під подушкою. За гроші ми побудували хорошу дорогу в аеропорт. Ну і випустили його.

Впевнений, що у ваших трьох останніх губернаторів, в їх заначках, є достатньо коштів, щоб всі дороги відремонтувати.

Садиш, береш крадені гроші і відпускаєш. Якщо 25 тисяч чиновників посадити…  і головних в адміністраціях і мерів всяких там.

Про контроль цін: Є енергетична регуляторна комісія, куди призначили 25-річного «хлюпика» вирішувати, скільки має коштувати вугілля, скільки електроенергія, скільки ми будемо отримувати зарплати, які шахти мають працювати. Думаєте, він хоч раз в шахті був – ні. Але він знає, як бабло ділити.

Про Небесну Сотню: Я знаю, що в залі є мама Сергія Байдовського. Дякую, що ви прийшли. Скоро у нас річниця. Вони загинули для того, щоб Україна була щасливою. І ми це зробимо, чого б це не вартувало (після заходу політик подарував матері загиблого на Майдані нововолинця букет троянд).

Про кумів: В мене є одна важлива перевага – я не маю жодного бізнесу і мої родичі теж. Нема кумівства, один був кум – Ющенко.

Про поліцію: Бандитизм є в усіх містах України, особливо в маленьких, а поліцейські в цьому беруть участь. Потрібно рятувати реформу.

Про гроші Саакашвілі: Я сюди приїхав на «Шкоді», всі ми там помістились. Охорони в мене нема. Офіс у нас один в Києві.

Прийшов в президенти ні з чим, і пішов ні з чим. Добавив півтора гектара виноградника і будинок у 75 квадратних метри.

Про принципи: Я ніколи не залишу Україну, бо це справа мого життя. Моя репутація дорожче грошей.

Відео НВІПа:




коментарів: 10
  1. Кажуть деяки штатськи особи, що Саакашвілі до України ніяким боком. Брехня! Він тут 2 роки служив у армії, 5 років вчився в унівеситеті. До речі, той самий Порошенко також приїхав сюди з Молдавії , коли після школи поступив вчитися в Київі. Кароч тако, буду голосувати за Саакашвілі Михаїла Ніколозовича!

    • Забув ще сказати, пан Саакшвілі найкраща кандидатура шоб представляти шахтарську Волинь у Верховній Раді України після наступних виборів!

  2. десь колись таке вже було а потім через 2 роки – не тих до влади привели
    Люди перестаньте проводити над собою експеременти

    • Треба дивитись на те,ким були люди до виборів і ,що зробили тоді не буде експериментів і ілюзій….

  3. Так шо він сказав про блокаду ? 300 спартанців.. тобто їх здаеться 100… отримають перемогу над корупціонерами і агентами путіна ? хай би протримались ще хоча б пів року… Героям слава !

  4. 1.Шановні Нововолинці ! Пробудіця від сну ! Грузія не Україна !.
    2.Чому син грузинського народу втік від свого народу?
    3.Будучи головою Одеської ОДА нічого не зробив хорошого для народу!
    4.Скільки було міністрів з грузії де вони ?- Прокралися і втекли.
    5.Зробіть висновки-два майдани, а при владі одні і тіж ,може вже вистачить , де зміни на краще .

  5. “Какой приличный человек будет с ним разговаривать?” – о президенте Грузии Михаиле Саакашвили, 2008 год, после войны России и Грузии. © В.Чуркин

  6. Шановні адміни Бугу, прошу видальте кометар з цитатою брехуна і прислужника чорта та Путіна Чуркіна. Це образа його тут цитувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота