<

“Людині, яка стільки працює, потрібно в музеї місце зайняти”, – Саакашвілі про мера Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:45 | 18.02.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 7

18-го лютого під час зустрічі Михайла Саакашвілі з громадою Нововолинська політик пожартував про мера Сапожнікова, говорячи, що йому пора зайняти місце в музеї.

Зал в Центрі дитячої та юнацької творчості зібрав багато людей, кожен міг поставити питання екс-президенту Грузії, який прибув з робочою зустріччю у Нововолинськ.

“В нас мер ще за Радянського Союзу був першим заступником голови міськвиконкому і вже він стільки часу сам міський голова” – виступив місцевий активіст, акцентуючи на тому, що не без участі мера Нововолинська відбувається дерибан підприємств, таких як “Оснастка”.

Михайло Саакашвілі, підтримуючи спіч активіста, згадав про антикорупційний трибунал.

“Людині, яка стільки працює, потрібно в музеї місце зайняти, щоб її бачили”, – не приховуючи сарказму, зауважив політик. Зал підтримав його оплесками.

Нагадаємо, що 17-го лютого на позачергових зборах «Спілки шахтарів-інвалідів праці Волині» міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков заявив, що не піде на зустріч із Саакашвілі, бо його не запросили.

На питання журналіста інтернет-видання “БУГ”, чи запрошує мерів інших міст на зустрічі, Михайло Саакашвілі відповів, що особисто не надсилає запрошень, натомість для усіх бажаючих прийти на обговорення гострих питань вхід завжди вільний.

З інсайдерських джерел інтернет-виданню “БУГ” стало також відомо, що мера Нововолинська таки запрошували на зустріч двічі, проте він сказав, що замість нього прибуде заступник.




коментарів: 7
    • На цей раз, прийдешні вибори таки покажуть, хто буде в ду***і! І фальсифікації не допоможуть. Й доведеться відповідати у судах нинішній місцевій, владній команді за: Завод “Оснастку”, 2 ЗЗБВ, 2,3,4,5,6,7,8 – Нововолинські шахти,три автобази, Харчкомбінат, Бавовно-прядильну фабрику, РМЗ, Ремонтно-будівельне Управління та іще зо десяток розвалених і знищених нововолинських підприємств-привидів як вбачається. І за 15 000 робочих місць, що існували на них. Спокійного життя, на “заслуженому” відпочинку, члени команди В.Сапожнікова не матимуть бо його (безхмарного життя) не буде.

  1. Там, М. Саакашвілі сказав не так: “Після суду…” і далі по тексту. І не жартував він, а говорив цілком серйозно. Судитимемо, звичайно. Настане час.

    • ти вже років з 15-20 судиш. ти шо суддя? Я ж тобі кажу-в нас ДЕМОКРАТІЯ, вибори покажуть!

  2. “Вибори покажуть” А що ще можуть”показати” вибори ? Кожен раз вони показують одне- роботу адмінресурсу! Хто голосував за Сапожникова цей раз? Перед виборами основне “поле предвиборчої діяльностіі” нашого мера були будинки ( чи пак церкви) віруючих Він і його команда добре знали. що як скажуть ” старійшини”. так і буде Ще підтримали “стар…пьйори”. яким по-цимбалах. що буде з містом Молодь. підприємці малого бізнесу. люди середнього віку вже добре надивились на керівників нашого міста Наслухались їх брехні У нас місто маленьке Ми всі знаємо один одного І всі їх “оборутки” відомі нововолинцям Шановні нововолинці! Може пора зняти рожеві окуляри Може час подумати про своїх дітей. внуків!Пора говорити правду нашим можновладцям Пора подумати про те. що у кожного громадянина України є не лмше обов”язки. а й права!

  3. а що говорити ,якщо явка на виборах мера була менша 50%,то чому тут зараз дивуватись,потрібно було піднімати всім дупи з дивана і виділити годинку на вибори…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя