<

Випускний – 2018 у Нововолинську. Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:21 | 23.06.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
64
/ коментарів 15

23-го червня у Нововолинську відбулося свято випускників.

Цьогоріч, як і повідомлялося раніше, традиційну ходу бульваром Шевченка відмінили. У міської влади була думка відмінити і урочисту частину в центрі міста через несприятливу погоду, але випускники виявили бажання зібратися на площі В’ячеслава Чорновола біля міської ради, незважаючи на дощовий день.

Зі шкіл Нововолинська випустилися 364 учні, 47 з них нагороджено медалями: 31- золотими та 16 – срібними. Атестати та медалі випускники отримали з рук міського голови Віктора Сапожнікова.

Пропонуємо переглянути фоторепортаж зі свята.




коментарів: 15
  1. Нарядами особливо не заморочувались, діставали з скринь хто що має,якось так бєднєнько:)))

  2. А чим золотом мали бути покриті? По-моєму були всі гарні і зі смаком. В кожного випускника була своя родзиночка.))) От тільки з погодою не повезло. Усіх випускників вітаю, щасти вам!

  3. Дістаньте мозги зі скрині. Діти всі гарні. Молодці. Хотілось би побачити, чим вже ви так розкошуєте і що ж ви в таке заморочливе вдягаєтесь. Аби тільки обгадити. Дівчата, напрочуд, всі дуже гарні і вишукані.

  4. Система у нас не правильно. Одинадцятий клас закінчують такі вже жінки що навіть вчитися не треба. Там такого вже уміють і стільки досвіду що нам старшому поколінню до них дуже далеко. Вони таких бачили і таке вміють робити, що у вишах з першого курсу буде як у відомому анекдоті : Кому? Кому ? Кому ?
    Бідні вчителі!!!

  5. Аби ляпнути. Ви напевно в Мі лані сукню купували. Дівчата виглядали гарно, автор, не заздри копаючись у старій скрині.

  6. Сталося те, про що я й писав перед тим: міський амбасадор, найголовніший артефакт скам’янілого місцевого феодального бомонду, чисто випадково вцілілий червоний драконоїд здохлого “совєта” у філії м.Снєжного – Нововолинську, урочисто приймає парад випускників шкіл міста-2018. Вам не соромно, школярі, вчителі, директори, що із вами таке чинять на 28 році Незалежності України.

    • у тебья чё кризис среднего возраста? небось сам не против стоять на трыбуне и лицэзреть марш стоких красоток

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок