<

Все про квіти від флористки з Нововолинська Надії Мартиненко: що впливає на ціну, як обрати букет і як за ним доглядати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 7.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
35
/ Коментарі відсутні

Попри дискусії, які розгортаються навколо 8-го Березня з приводу того, відзначати його чи ні, українці продовжують дарувати у цей день своїм жінкам квіти і в більшості свято асоціюється із весною, красою та ніжністю.

Як обрати букет, наскільки різноманітний асортимент квітів, що впливає на ціну та як їх довше зберегти в домівці, БУГ дізнався у флористки з Нововолинська Надії Мартиненко.

Надя розповідає, що квітковий бізнес – це жах жахливий, а флористика – це кайф. І саме в поєднанні двох складових вдається займатися улюбленою справою. Квітковий бізнес – ризиковий, адже бувають такі місяці, коли квіти просто викидаються, бо вони нікому не потрібні.

Жінка є однією з перших, хто заснував у місті власну студію квітів. Вона разом із чоловіком закінчила курси флористики і за 9 років розвитку своєї справи знає про квіти все.

Говорили з Надією і про те, чи варто дарувати квіти чоловікам, які є тренди у квітковому світі, як доставляють квіти в Україну та що роблять флористи, якщо квіти вже не свіжі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота