<

Волинь отримала чотири карети екстреної медичної допомоги, одну з них передадуть у Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:16 | 14.05.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
44
/ 1 коментар

Волинська область укотре отримала нові автомобілі екстреної медичної допомоги. Цього разу це чотири карети швидкої типу С. Одну з них передадуть у Нововолинськ.

Такий реанімобіль призначений для реанімаційних заходів та транспортування й моніторингу пацієнтів у тяжкому або критичному стані. Автівки придбали за кошти Міністерства охорони здоров’я, повідомляє телеканал «Аверс», – передають Волинські новини.

Найближчими днями область отримає ще шість таких машин. Два автомобілі залишаться в обласному центрі, решта поїдуть до Ковеля та Нововолинська.

«За свої кошти закупили 16 нових автомобілів. Цього року в січні отримали шість машин С-22. А тепер – ці чотири автомобілі, плюс ще буде шість. Наш автопарк поступово оновлюється. Усі болючі питання щодо забезпечення автомобілями ми вже закрили» – розповів керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

З його слів, до кінця липня автопарк Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф буде повністю оновлено.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя