<

Волонтерка Юлія Кукоба із Заболотців розповіла про зустріч з Зеленським та навчання в Українській академії лідерства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:18 | 19.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1254
/ 1 коментар

У студії БУГу 18-річна волонтерка Юлія Кукоба із села Заболотці Литовезької громади розповіла, як змінює країну. Говорили про перемогу у конкурсі «Ukraine NOW» і зустріч із Зеленським та чому дівчина не вступила після школи до університету, а пішла вчитися в Українську академію лідерства.

Юлія – волонтерка. Розповідає, що коли робить добрі справи, вона наповнюється енергією. Їй подобається взаємодіяти з людьми. Після закінчення навчання у школі, дівчина не пішла одразу до вишу, як більшість однолітків, а вступила в Українську академію лідерства. Що це за установа, БУГ дізнавався в інтерв’ю. Юля говорить, батьки не були проти і загалом, підтримують її в усіх справах, на відміну від інших людей.

Часом їй доводиться чути осуд і нерозуміння, однак дівчина вважає, що коли про тебе говорять, то неважливо як, головне – що говорять. Вважає, що не потрібно нічого боятися, хіба своїх мрій, бо вони можуть збутися.

Говорили також про її зустріч із Володимиром Зеленським. Нагадаємо, мешканець Нововолинська Дмитро Гіналюк разом із Юлією брали участь в конкурсі «Ukraine now» і стали одними із десяти переможців, маючи змогу зустрітися з президентом України. У відео на конкурс вони показали, що роблять для України. Взяти участь в проєкті Юлі запропонував Дмитро.

Про конкурс «Ukraine now», волонтерство та Українську академію лідерства дивіться у відеоінтерв’ю:




один коментар
  1. Дитино, іди но файно відмийся після зустрічей з тими ЗЕпроданцями.
    Твоя наївність може бути оправдана твоїм віком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя