<

Володимир Гунчик звернувся із вугільними питаннями до Адміністрації Президента

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 8.01.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Становище, що склалося у волинській вугільній галузі, – непросте. Загроза закриття копалень висить дамокловим мечем. Проте позиція влади, зокрема голови облдержадміністрації Володимира Гунчика чітка: шахти, навіть неприбуткові, не можна закривати, доки в роботу не запустять 10-ту «Нововолинську». 

Відтак представники виконавчої гілки влади в області роблять усе можливе, аби переконати профільне міністерство та відповідні відомства виписати чіткий механізм подальшого розвитку вугільної галузі Волині, де й передбачити закриття копалень лише після запуску 10-ї, – пише  прес-служба облдержадміністрації.

Днями Володимир Гунчик спрямував до Адміністрації Президента України доповідну записку, де викладено конкретні пропозиції щодо реформування галузі та стабілізації соціально-економічної ситуації на теренах краю.

Слід наголосити, що у документі передбачено продовження асигнувань на добудову шахти № 10 «Нововолинської» на 2015-й та 2016 роки. Нагадаємо, що 10-та копальня – єдина в Україні, що будується. За прогнозами експертів, її ресурсу вистачить на найближчі 100 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Травня, Неділя
11 Травня, Субота