<

“Віршована алея” у Нововолинську: проект від молодіжного ресурсного центру “Нові крила”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:30 | 27.06.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
49
/ коментарі 4

13-го червня активісти молодіжного ресурсного центру “Нові крила” виграли грант за програмою Британської Ради “Активні Громадяни”. Ініціативна молодь планує втілити в реальність “Віршовану алею” до початку серпня. Реалізація проекту відбудеться у центральному парку міста Нововолинська.

Ідея проекту “Віршована алея” зародилася в Павла Медини, керівника молодіжного ресурсного центру “Нові крила”. Сутність полягає в тому, щоб у міському парку культури та відпочинку створити вулицю, яка надихатиме та спонукатиме замислитись про роль поезії і чому потрібно присвячувати хоча б мінімальну частину свого часу книгам. Алея, розписана віршами, згуртує нововолинську молодь.

Prewiew12345

Павло Медина, керівник проекту та молодіжного центру “Нові крила”, зазначив:

“Даний проект спрямований для збільшення зацікавленості молоді у літературі. Він дасть можливість кожному взяти участь у створенні арт-проекту”.

Ангеліна Власюк, співорганізатор проекту, теж висловила свою думку:

“Цей проект дає можливість розповісти про вірші, які вражають кожного з нас. Хотілося б, щоб до створення “Віршованої алеї” долучилося якнайбільше людей”.

Нововолинські активісти висловлюють вдячність всім, хто долучається до реалізації “Віршованої алеї” та надіються на подальшу співпрацю. Допомагають втілити ідею проекту в життя:

До початку серпня паркові алеї будуть розписані віршами. Якими, обираєте саме ви! Якщо любите поезії та хочете читати вірші на алеях, прогулюючись парком, свої ідеї, щодо написання, можна запропонувати керівнику проекту Павлу Медині. Алея буде створена поступово.

Щоб висловити своє бачення, звертайтесь за адресою: місто Нововолинськ, вулиця Нововолинська 51, корпус №2, МРЦ “Нові крила”. Долучитися до реалізації проекту може кожен. Висловлюйте свої ідеї та допоможіть художникам наповнити парк віршами.

Подібні проекти вже реалізовані у різних містах України.

oNbH-INzNzA
D_CiptRFoog




коментарів: 4
  1. Панове, а чом би не принести мені свої вірші? І не тільки про бджілку, що заснула на червоненькій квіточці та нічну фіалку, котра надихає на вічне кохання. Напишіть.

  2. В Нововолинську є багато чудових поетів. Наприклад, покійний Іван Герасимович Курченко писав чудові вірші про Волинь, Нововолинськ і кохання. Його збірка є у мене в Києві.Було б приємно бачити рядки волинських поетів, та ще й в іх рідному місті. Дякую.

    • Ми пропонуємо людям скидати вірші. Майже всі вірші були скинуті нам на розгляд активними громадянами. Ви також можете це зробити.

      • Добрий ранок!

        Хочу відправити Вам вірш присвячений шахтарям.
        Якщо це можливо зробити, то на яку почту надіслати?
        Іван

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок