<

Нововолинські активісти запрошують долучитися до створення “Віршованої алеї”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:42 | 11.07.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Половина шляху пройдена. Частина центрального парку міста Нововолинськ рясніє рядками українських та світових авторів.

Молодь активно “штурмує” парк і кожного дня там з’являються нові твори. Побувавши на “Віршованій алеї” журналісти дізналися, що перехожі дуже задоволені такою ініціативою. Людей також дуже тішить, що за втілення проекту взялася молодь за власним бажанням.

Перехожі не лишаються осторонь, а підтримують молодих людей теплим словом вдячності. Деякі беруть рукавички кісточку і допомагають. Хлопці і дівчата, які безпосередньо створюють проект, розповіли, що дізналися про нього з афіш у місті і вирішили приєднатися до команди.

“Прочитавши афішу, я собі подумала: “Крута ідея, надіюся, у них все вийде”, а потім вирішила, що повинна стати частиною проекту, зв’язалася з його керівником і ось я тут”, – розповіла учасниця Оксана.

“Людей цікавить така ініціатива, деякі беруть участь, а деякі лише питають, навіщо це і просто йдуть. Над проектом стараємося працювати щодня, якщо немає проблем із погодними умовами, щоб закінчити його якомога швидше”, – зазначив керівник молодіжного центру “Нові крила” та проекту “Віршована алея” Павло Медина.

Реалізація йде не маленькими кроками і запланована на 25-те липня презентація може перенестися на більш ранній строк.

NICK8683
NICK8685




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок