<

Велопробіг, козацькі бої, «Strong man show» та байкер-шоу: як Нововолинськ відзначав День Незалежності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:26 | 24.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2202
/ Коментарі відсутні

24-го серпня у Нововолинську пройшли цікаві заходи, присвячені 30-й річниці незалежності України.

Святкування Дня Незалежності України почалося з традиційного велопробігу у вишиванках. Дощовий ранок не став на заваді любителям катання на велосипедах, пише міська рада.

На площі В’ячеслава Чорновола зібралося більше сотні нововолинців. В куртках, дощовиках, із прапорами вони вирушили вулицями міста.

Також відбувся показовий виступ спортивного клубу козацьких бойових мистецтв «Герць» з Луцька.

Ділі – змагання «Strong man show». Чотири команди запекло боролися за перемогу. Стронгмени виконували вправи на швидкість: переносили та перекочували покришки, підіймали колоду та каміння.

За результатами змагань перше місце посіла команда «Зимне» Ярослав Кондисюк, Олександр Томчук (Зимнівська ТГ). Друге – «ДЮСШ» Анатолій Щегельський, Вадим Сенега (Нововолинськ). Третє – «Богатирі» Петро Шепшелей, Володимир Царик (Камінь-Каширський). Четверте – «Волинь» Олег Контерук, Павло Андрощук (Нововолинськ).

А на честь свята на проспекті Дружби зібрались байкери, щоб здивувати людей шаленими трюками та вміннями. Рев мотора, гучні оплески, захоплені глядачі – все це можна було спостерігати на місці дійства.

Читайте також:

Парасолі та вишиванки: у Нововолинську відбулася святкова хода «ВишиWAY».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок