<

Вбивство Литкіної: група крові на вилученому одязі – перша. Як у Терлецького і загиблої

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:29 | 24.10.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ коментарі 4

Кров на одязі, знайденому у будинку підозрюваного у вбивстві неповнолітньої Катерини Литкіної Статочнюка, – першої групи. Шорти належать двоюрідному брату арештованого Максиму Терлецькому.

На судових засіданнях рідні загиблої Катерини Литкіної дізнаються більше, як при спілкуванні з слідчими.

У Луцькому міськрайонному суді Волинської області адвокат підозрюваного Віктор Шостак заявив про закривавлені шорти, вилучені під час обшуків у будинку Назара Статочнюка. Він впевнено акцентував на тому, що в його підзахисного інша група крові, як на вилученому одязі.

Натомість стало відомо, що на шортах виявили кров першої групи – як у підозрюваного Максима Терлецького та вбитої Катерини Литкіної. Відповідь, чия все-таки кров, має дати судово-медична експертиза. Слідчі знають: потрібно запастися терпінням, чекаючи її результатів. Подейкують, висновки можуть бути через 5-6 місяців.

Захисники потерпілої Вікторії Литкіної, мами Каті, не спішать “тиснути” на медичних експертів, діють зважено та обережно.

Тим часом рідні Назара Статочнюка, який зараз перебуває під арештом, почали продавати майно. Зрозуміло, що розраховуватися з такими поважними адвокатами як Віктор Шостак або Сергій Полячук – зарплати може не вистачити. Не випадково в селі Осмиловичі продається буфет “Валентина”, який є власністю матері Назара Вікторії Гуліди. На закладі вже давно привертає увагу оголошення з пропозицією купівлі.

А от родичі загиблої Катерини Литкіної справедливо припускають, що за допомогою коштів від продажу “Валентини” Назар Статочнюк може покинути кордони країни. Його захисник останнім часом помітно “переводить стрілки” на двоюрідного брата Терлецького, який втік у Словенію.

Батьки вбитої жительки Нововолинська висловлюють також припущення, що справа може свідомо затягуватись. На останнє судове засідання у Волинському апеляційному суді 24-го жовтня один із захисників підозрюваного Сергій Полячук не появився, надавши судді клопотання з проханням перенести суд через його відсутність.

img_8957
img_8988

Як виявилось, у міськрайонному суді Луцька розглядали за його участю справу, як він порахував, важливішу, ніж звільнення підозрюваного Статочнюка з-під варти чи продовження строку запобіжного заходу. У результаті засідання так і не відбулося – його перенесли.

“Ех, Полячук…”, – зітхав іронічно в коридорі Віктор Шостак, мовляв, підставив нас всіх, не прийшов…

nueiufjwc0i

На могилу Каті носять квіти, солодощі та ручки. Дівчина любила малювати…

img_8977

Вікторія Литкіна розповіла про недавній сон, в якому благала Катю не виходити до Максима.

img_8958

Судове засідання перенесли на 27 жовтня. Жителі Нововолинська зможуть підтримати батьків загиблої Каті безпосередньо в залі суду. Забезпечити транспортом громадян, які мають свою позицію та небайдужі до чужого горя, на прохання Вікторії Литкіної пообіцяв депутат Верховної Ради Ігор Гузь.




коментарів: 4
  1. Я так і знав. Що кров належатиме комусь із підозрюваних. Коли була встановлена група крові? Чому мовчали до цих пір? Слідство свідомо затягують. Хто веде непорядні маніпуляції? Поліція? Прокурори? Судді чи покровителі нагорі – у високих кабінетах? Чи всі разом?

  2. там не говорится кому принадлежит кровь….там только говорится что группа совпадает с убитой катей….и ее имерного убийци!!!!

  3. Гпупа крові????А ДНК місяцями робити будуть – країна неуків і відсталих технологій

  4. Про що можна говорити взагалі, якщо батько підозрюваного і далі служить в Луцьку в поліції…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа