<

Фільм під відкритим небом: у міському парку Нововолинська покажуть стрічку «Особливі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:23 | 3.04.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
12
/ коментарів 5

У неділю, 4 квітня, о 14:00 на літній естраді у Нововолинському міському парку культури та відпочинку з нагоди Всесвітнього дня розповсюдження інформації про проблему аутизму, який відзначали 2 квітня, відбудеться показ фільму «Особливі».

Громадська організація «Світ для дітей» запрошує всіх на перегляд фільму під відкритим небом. Захід відбудеться за підтримки ГО «Нові крила», Нововолинського міського історичного музею та Палацу культури, які надають необхідні матеріали для перегляду стрічки: проєктор, екран та звукове оформлення.

Присутні, окрім перегляду фільму, зможуть придбати вироби юних учасників організації «Світ для дітей» та отримати інформацію про розлади аутистичного спектру.

“Пам’ятайте про дотримання соціальної дистанції та захисні маски!”.

Найважливішим методом допомоги людей з аутизмом – це розуміння та сприйняття їх такими, як вони є. В основі сюжету стрічки «Особливі» – реалії життя сімей, які виховують дітей з важкими проявами аутизму. Автори піднімають питання, яке тривожить кожну маму дитини з інвалідністю: «що буде із її дитям, коли мами не стане?».

“Кожен день ми зустрічаємо десятки, сотні, а то й тисячі людей, навіть не знаючи, хто вони такі, що в них є особливого. Й існує певний відсоток людей, які по-справжньому унікальні. Ми не завжди їх помічаємо, а часом і просто не хочемо помічати – це люди з аутизмом. Вони зовсім не схожі на звичайних перехожих, і, повірте, у них непросте життя. Кожному з них шалено потрібна допомога, навіть проста увага. І є люди, які готові їм це давати, не вимагаючи нічого натомість. Це історія чоловіків, які роблять все можливе, щоб навчати дітей із аутизмом”.




коментарів: 5
  1. Я в шоці!
    Пандемія!!!!!!
    Наші лікарі ледь вивозять!!!місць в інфекційному та реанімації немає!!!!! Людей возять у Іваничі!!!!!
    Де , бля**, влада?!!!!!
    Вміє тільки пости собі на сторінку кидати!!!!!!!!

    Хто дав дозвіл?!!!!!

  2. Я в шоці!
    Пандемія!!!!!!
    Людей на стадіони де можна розсадити через три сидіння і то не пускають!!!
    Де , влада?!!! Аутисти!!!!!
    Хто дав дозвіл?!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок