<

Українці об’єдналися заради перемоги: розповіли, як працює центр волонтерів у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:37 | 4.03.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1045
/ Коментарі відсутні

Після нападу росії на Україну одним із пунктів допомоги переселенцям, армії та теробороні став центр волонтерів, що знаходиться у Нововолинську на проспекті Перемоги, 5 (приміщення СОК «Шахтар»).

Сюди мешканці міста несуть продукти харчування, консервацію, медикаменти, воду, засоби гігієни. Люди приносять усе, що можуть. Також у центрі приймають і допомогу з-закордону.

У центрі все сортують та видають згідно з потребами. Допомогу направляють військовим, теробороні та переселенцям. Курує роботою штабу депутатка міськради Марина Єлева.

Щоденно на вході у волонтерський центр вивішують нагальні потреби, які надходять напряму від армії.

У штабі цілодобово працює понад 80 волонтерів. Кожен закріплений за певною роботою, вони приймають, сортують, обліковують та видають допомогу.

Зазаначають, точно не потрібно приносити цивільний одяг, окрім тепих чоловічих курток, теплі носки також не треба. Деклька днів немає потреби у консервації.

Наразі для військових необхідна амуніція: каски, бронежилети, берци, тактичні рукавиці. Також треба сформовані аптечки, медикаменти, жгути.

Люди гуртуються, намагаються максимально допомагати. Волонтери діткам переселенцям готують патріотичне пичиво. Також печуть пиріжки та смаколи для ТрО та військових. Навіть старенькі бабусі приносять все, що мають дома. З такою нацією ми точно переможемо!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок