<

У разі погіршення ситуації можлива комендантська година: у Нововолинську встановлять особливий режим в’їзду та виїзду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 17.04.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
12
/ коментарів 5

У Нововолинську за рішенням комісії ТЕБ та НС встановлять особливий режим в’їзду на територію міста та виїзду з нього громадян і транспортних засобів.

Про це повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

Через спалах коронавірусу та згідно з рекомендаціями Регіональної комісії, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Нововолинська своїм рішенням зобов’язала відповідні служби терміново розпочати підготовку щодо утворення карантинних контрольно-пропускних пунктів на в’їзді та виїзді з території міста.

Крім того, зазначають, що у разі погіршення ситуації з поширенням хвороби коронавірусу не виключена можливість введення в Нововолинську комендантської години.

У зв’язку з цим вкотре наголошують мешканцям міста бути свідомими і відповідальними, без особливої потреби не виходити на вулицю, максимально залишатися вдома у Великодні дні і не йти до храмів.

Нагадаємо, 17-го квітня регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, через стрімке поширення коронавірусу в Нововолинську та Старій Вижівці, міським головам рекомендували посилити карантинні обмеження.

Станом на ранок 17-го квітня в Нововолинську підтвердили 25 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 2 – в Іваничівському районі, 1 – летальний.

На Волині зафіксували 122 випадки захворювання на COVID-19.




коментарів: 5
  1. А на новеньких Шкодах Суперб, начальникам можна буде кататися містом шахтарів?

  2. Комендантська година не можлива. Немає надзвичайного стану в Україні. Так що хай там собі планують що хочуть.

  3. Нехай перше хворих лікують належним чином,а тільки потім щось вирішують.А то як би хворі є,а належного лікування не отримують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя