<

Через спалах коронавірусу у Нововолинську хочуть встановити особливий режим в’їзду та виїзду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 17.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 6

Враховуючи стрімке поширення коронавірусу в Нововолинську та Старій Вижівці міським головам рекомендували посилити карантинні обмеження.

Про це йшлося на обласній регіональній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні 16-го квітня, – інформує пресслужба Волинської ОДА.

Зокрема, відповідно до рішення комісії на в’їздах і виїздах із територій населених пунктів рекомендовано створити карантинні контрольно-пропускні пункти, аби обмежити поширення коронавірусної хвороби. Тож влада Нововолинська та Старої Вижівки прийматиме відповідні рішення на засіданнях місцевих комісій з питань ТЕБ та НС вже самостійно.

Передбачається, що, на КПП, окрім вимірювання температури, контролюватимуть тих, хто в’їжджає та виїжджає. Зокрема, до населених пунктів впускатимуть лише тих, хто там проживає, решті громадян рекомендуватимуть не відвідувати цю територію. Також обмеження діятимуть і на виїзд.

Слід зауважити, що усі необхідні товари та продукти харчування у вказані населені пункти доставлятимуть вчасно та безперебійно.

Нагадаємо, станом на ранок 17-го квітня в Нововолисньку підтвердили 25 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 2 – в Іваничівському районі, 1 – летальний.

Згодом у Нововолисньку за рішенням комісії ТЕБ та НС вирішили встановити особливий режим в’їзду на територію міста та виїзду з нього громадян і транспортних засобів.




коментарів: 6
  1. А коли почнуть сажати, тих хто допустив,масове поширення хвороби, чи неможуть знайти крайнього бо всі тісно пов’язані.

    • Він в реанімації , чи інфекції, зараз, відпрацьовує “почесного лікаря” і премії всі.
      Нема ж кому працювати

  2. Як зрозуміти:”До населених пунктів впускатимуть лише тих, хто там проживає, решті громадян рекомендуватимуть не відвідувати цю територію”. “РЕКОМЕНДУВАТИМУТЬ” – це ж не “ЗАБОРОНЯТИМУТЬ”? Все ж таки є люди, які їздять на роботу. Чи такі особи повинні мати, якісь довідки для пересування?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя