<

У нововолинця з гаражного приміщення викрали скутер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 21.07.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

До Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя. Йшлося про те, що з належного йому гаража невідомий викрав скутер «Legend».

Про це йдеться в повідомленні ГУ НП у Волинській області.

Поліцейські за декілька днів визначили особу крадія, скутер вилучили. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі відкрили кримінальне провадження.

16 липня до нововолинських поліцейських звернувся 57-річний місцевий житель із заявою про незаконне заволодіння скутера. Вартість скутера – 5,5 тисячі гривень.

«Працівники карного пошуку за декілька днів встановили особу злодія. Ним виявився 30-річний місцевий житель. Поліцейські вилучили скутер та після проведення відповідних слідчих дій повернуть власнику. Слідчі оголосили зловмиснику про підозру у скоєному злочині», – розповів керівник Нововолинського відділу поліції Василь Лесь.

Слідчі кваліфікували подію за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Тепер зловмисникові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер