<

У Нововолинську військовий презентував свій роман-фентезі про життя після ядерної війни

20:46 | 26.06.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
525
/ 1 коментар

У Нововолинську відбулась презентація книги письменника, публіциста, військовослужбовця Богдана Пташника «Воскресіння Атлантів».

На презентацію прийшли міський голова Нововолинська Борис Карпус, депутат облради Андрій Бокоч, секретар міськради, депутати та мешканці міста.

Воскресіння Атлантів це – роман-фентезі про життя після ядерної війни. Люди, яким пощастило вціліти після катастрофи, опинилися в іншій реальності та борються за виживання в умовах радіоактивного забруднення.

Велика кількість життєвих ситуацій та прототипів героїв книги взяті з власного оточення письменника, а головна ідея твору – патріотизм та людяність у боротьбі за існування.

Для Богдана Пташника це перший роман, на написання він витратив близько місяця. Автор розповів, що першочергово писав книгу для своїх підлітків-синів, щоб заохотити їх до читання.

Присутні мали можливість поспілкуватися з автором, задати запитання, придбати книгу з автографом та дізнатись про деталі її написання.

Як пише VSN, Богдан Пташник народився у селі Краснилівка на Камінь-Каширщині. У минулому – доброволець батальйону «Донбас». Був поранений у 2014-му в бою під Карлівкою на Донеччині. Ворожий снайпер поцілив йому в голову. Інвалід війни І групи. У лютому 2022-го теж пішов воювати добровольцем. Більшість часу провів у бойових діях на Харківщині спочатку як стрілець, згодом як командир взводу, старший командир взводно-опорних позицій батальйону, потім – командир загальновійськового резерву однієї з бригад ТРО ЗСУ. У грудні 2023 року за станом здоров’я повернувся на Волинь, де проходив лікування. 




один коментар
  1. Дуже сподобалась зустріч. Шкода що мав з собою мало книг і не вдалось придбати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Вересня, Неділя
28 Вересня, Субота