<

Вперше за десятки років у Нововолинську відновили роботу «Містечка атракціонів» взимку

18:34 | 19.12.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3122
/ коментарі 4

У Нововолинську вперше за десятки років відновили роботу «Містечка атракціонів» взимку. У зв’язку з повномасштабним вторгненням, фінансування на розвиток парку є мінімальним, та попри обставини, територію оновлюють за кошти відвідувачів, котрі купляють квитки на атракціони.

У березні 2023-го року посаду директора «Містечка атракціонів» очолив 24-річний Максим Галінський. Журналісти інтернет-видання «БУГ» завітали до зимового парку, щоб ознайомитись з оновленнями. Отож, варто наголосити, що повна реставрація усіх атракціонів вартує чималих коштів, та з підтримкою відвідувачів парку вдається запроваджувати оновлення та продовжувати роботу.

Цьогоріч у зимовий період парк відновив роботу, зокрема функціонують атракціони «Веселі гірки», «Колесо огляду» та «Клоун». Для комфорту відвідувачів закуплені подушки на атракціони, планують відкрити кіоск з гарячими напоями. Працівники парку докладають зусилля задля створення місця відпочинку, яке буде до вподоби діткам та дорослим.

Як розповів Максим Галінський, на атракціоні «Колесо огляду» встановили нові сидіння. Ремонтні роботи провели й на «Веселих гірках»: здійснили заміну електропроводки, пофарбували труби, замінили анкера на центральні опори, адже старі згнили.

На атракціоні «Веселі гірки» наразі вдалося встановити лише три кабінки з шести. Це пов’язано з технічним станом кабінок, які зняли з атракціону, інші ж планують реставрувати з 2024-го року.

“Чому реставрувати, а не придбати нові? Бюджет дійсно обмежений, адже кошти спрямовані на допомогу військовим. Ціна лише однієї кабінки сягає понад 150 тис. гривень“, – відповів Максим.

Також у 2023-му році встановили оновлену касу, її перенесли ближче до атракціону «Колесо огляду». Функціонуватиме вона уже з 2024-го року. Ціни на атракціони коливаються від 20 до 50 гривень за людину.

Як розповів директор парку відпочинку, у святкові дні на території парку працювали аніматори, забавляючи дітей, аби батьки мали змогу відпочити. Проведено озеленення території новими видами дерев та квітів.

“Нам надзвичайно важлива ваша зацікавленість у роботі парку. Колектив докладає великі зусилля для «другого дихання» парку атракціонів, що дарував і даруватиме неймовірні емоції ще не одному поколінню”, – звернувся директор.

Більше про роботу та відновлення «Містечка атракціонів» розповідають працівники на своїй інстаграм-сторінці.




коментарів: 4
  1. те чортове колесо коли востаннє під максимальною нагрузкою нормально перевіряли ? ще за часів царя Гороха? чи презика Горбачова?

    • в інсті читав що інспектор приїздив та все перевірив, кажуть все до кожного болтика!

  2. от такий хлопчик хороший!
    старайся і надалі, то в один день будеш директором Дісней Ленду десь у Парижах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота