<

У Нововолинську невідомі зірвали та розкидали мішечки, які призначені для прибирання за домашніми улюбленцями

21:03 | 25.09.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
4005
/ коментарів 8

Нововолинці неподалік поліцейської станції на 15-му мікрорайоні помітили, що хтось зірвав та розкидав мішечки, які призначені для прибирання за домашніми улюбленцями під час вигулу.

«Дякуємо, що прибрали за домашнім улюбленцем», – таке звернення розробник лишив на пакеті для користувачів. Шкода, що за людьми комусь також доведеться поприбирати.

Ініціатива з біопакетиками для прибирання за тваринками від небайдужих людей з’явилась у Нововолинську ще весною. Її метою було навчити власників чотирилапих дбати про навколишнє середовище.

Проте, комусь «собача вбиральня» надто заважала, тому  «добрі» люди вирішили ці мішечки зірвати та розкидати поряд з тротуаром.

Нагадаємо, що нововолинців штрафуватимуть за вигул тварин на території навчальних закладів, дитячих майданчиків, бульварів, скверів і садів.

Про це зазначено в Правилах благоустрою території населених пунктів Нововолинської територіальної громади. Порушники нестимуть адміністративну відповідальність.




коментарів: 8
  1. ДИКІ люди, а не “добрі” люди! Нам з такими “людьми” до цивілізації, як до…

  2. Найперше має бути чітко прописано де можна вигулювати?? І опублікувати щоб собаки знали!!

  3. Найперше має бути чітко визначено де МОЖНА вигулювати собак ! Бо штрафи ніхто не буде платити!

  4. Заборона щодо вигулу собак на території навчальних закладах -згідний ,но бульвар, сквер, сад це якось не то.
    Тоді де?

  5. Дикарі, зухвалі, байдужі, жадні, цинічні, понтові, одним словом, “бананова” країна !

  6. Для вигулу псів, які мешкають у центрі міста, як це раніше було, можна облаштувати майданчик в “козячому парку” на початку пр-ту Дружби. Там хащі – заросло все бур’янами, але колишня ділянка для вигулу, збереглась. Покосити, та й всі справи. Але є одна непереборна умова: На чолі міста має стати Господар з обов’язковою хазяйською жилкою в душі. Хто такого знає? Особисто я – ні. ані раніше – ні тепер тим більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота