<

Нововолинців штрафуватимуть за вигул тварин на території навчальних закладів

17:40 | 22.09.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1019
/ коментарів 11

Зважаючи на численні скарги керівників закладів освіти Нововолинської громади, муніципальна варта наголошує, що дресирування та вигул собак на території навчальних закладів – заборонені.

Про це повідомляють на сторінці мунварти у фейсбуці.

Також це правило стосується і дитячих майданчиків, бульварів, скверів і садів.

Про це зазначено в Правилах благоустрою території населених пунктів Нововолинської територіальної громади. Порушники нестимуть адміністративну відповідальність.




коментарів: 11
  1. Тільки на території школи, більше немає куди. Газон удобрить, покусає вчителів. Можна ще на території лікарні спробувати!

  2. Срати псам на територіях учбових закладів, прибудинкових, вулицях, парках, скверах тощо, заборонено! Або носіть з собою совочок, щіточку і пластиковий пакетик – самі знаєте для чого. Чи привчайте своїх братів менших ходити на унітаз. Ви ж особисто, не серете у громадських місцях?

  3. Йти на територію школи вигулювати собак- це дурня! А в мене питання- паркувати автомобілі на території навчального закладу можна? Коли будуть штрафувати? Чи надати відеодокази? І ще одне питання…коли оштрафують,і кого за комуністичну(фашистську) символіку на бульварі Шевченка?

  4. Будемо фотографувати машини,які вчителі ставлять на території школи! І прослідкуємо чи оштрафували! ,,мами- алкашки,,з калясками пють в 3 ліцеї,тоже будуть на фото ,а для собак має бути місце де гуляти!!

    • Саме так і потрібно робити,але і за своїми песиками потрібно прибирати… Повірте,це тільки перший раз якось чи не приємно,чи соромно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця