<

У Нововолинську неповнолітня влаштувала «фотосесію» на могилі, розпиваючи алкогольні напої

23:49 | 1.11.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4002
/ коментарі 2

Інцидент трапився на кладовищі у Нововолинську, що розташоване поблизу Низкиницького монастиря. Дівчина, розпиваючи алкогольні напої, здійснила наругу над могилою.

Неповнолітня просто на могилі влаштувала «фотосесію» та поділилась світлинами у соцмережах. Згодом знімки було видалено зі сторінки.

Читачі розповіли інтернет-виданню «БУГ», що дівчина неповнолітня та надіслали фото, що було опубліковане на її сторінці.

Згод.ом виявилося, що дівчат було двоє. Згодом правоохоронці встановили особи неповнолітніх, ними виявились дві мешканки міста, учениці 10-го класу Нововолинського ліцею. Підлітків змусили поприбирати на могилах. Батьків притягнули до адмінвідповідальності.

Нагадаємо, що це не перший випадок наруги над могилою на нововолинському кладовищі. На дитячому кладовищі невідомі скоїли вандалізм, а саме познімали стрічки, квіти, які були на могилі, відкрили скриньку з реманентом під лавкою, принесли власну книгу, м’яку іграшку і все це підпалили на могилі.

Також перед Великоднем невідомі підпалили пам’ятник Катерині Литкіній, яку 2016-го року вбили двоє братів на териконі шахти №3 у Нововолинську.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця