<

Дівчата, які здійснили наругу над могилою, вибачились та поприбирали на кладовищі у Нововолинську

14:29 | 2.11.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2391
/ коментарів 11

Неповнолітні дівчата, котрі на могилі поблизу Низкиницького монастиря у Нововолинську влаштували «фотосесію», вибачились за свою поведінку та поприбирали біля пам’ятника.

Як розповіли БУГу працівники ювенальної превенції, з’ясувалось, що дівчат було двоє. Правоохоронці встановили особи неповнолітніх, ними виявились дві мешканки міста, учениці 10-го класу Нововолинського ліцею.

У скоєному підлітки щиро розкаялись та власноруч, разом із батьками, прибрали могильні плити, пам’ятники та територію поблизу вищевказаних могил.

На батьків неповнолітніх складено протокол про адміністративне правопорушення за  ч.1 ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей», в ході проведення профілактичної бесіди виховного характеру щодо недопущення вчинення подібних дій у майбутньому дівчата свою провину визнали повністю.

Нагдаємо, дівчина поділилась знімками з алкоголем на памятнику у соцмережах, згодом їх було видалено зі сторінки.




коментарів: 11
  1. Дістали вже ті вибачення, повинно бути покарання, і не просто прибрати могили, щось типу 15 днів громадських робіт хоча б і штраф батькам, нароблять всякої дурні і тільки вибачаються….. Вибачення, як показує практика ,нічого не вирішує по суті, як були аморальними виродками, так і залишились ними

    • Це помилка? Аж ніяк! Це такий безглуздий та бездумний стиль життя, на який потрібно радикально впливати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця