<

У Нововолинську набирає підписи петиція про розгляд на сесії міськради питання забезпечення ГО “Світ для дітей” приміщенням

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 2.11.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 7

Депутат Нововолинської міськради Сергій Семенюк звернувся з петицією про винесення питання з надання приміщення громадській організації “Світ для дітей” на сесію міської ради.

ГО “Світ для дітей” функціонує за кошти батьків впродовж двох років. Керівник організації Олена Токарєва намагається створити відповідні умови у Центрі розвитку з інклюзивною формою навчання для діток, які потребують спеціального підходу. Вона неодноразово зверталася до міської влади про надання приміщенням під Центр, проте ці спроби виявилися безуспішними. Влада відмовляється надати свою допомогу у вирішенні питання.

У Тернопільському Національному Економічному Університеті, де займаються дітки, приміщення холодне, вихованці заважають навчальному процесу.

Оскільки тема набула широкого розголосу, нововолинці зареєстрували петицію, за допомогою якої можна вирішити проблему ГО “Світ для дітей”.

“Давайте підтримаємо цю петицію і покажемо, наскільки небайдуже це питання мешканцям. В цій петиції я, як депутат міської ради, прошу винести питання про виділення приміщення на сесію міської ради та представникам виконкому підготувати варіанти розміщення майбутнього центру для дітей з особливими потребами”, – звернувся до небайдужих громадян депутат Нововолинської міськради Сергій Семенюк, який є ініціатором збору підписів.

Петицію можна підписати ТУТ.

Дата початку збору підписів:

До кінця збору підписів залишилось:

Волонтери громадської організації «Світ для дітей», що вже два роки займаються особливими дітками в Нововолинську, надіються, що громада міста допоможе їм створити комфортні умови.




коментарів: 7
  1. Добру справу роблять люди. Їм бачу допомагають місцеві активістами збором коштів, молодь їм допомагає, а це означає, що це хороші люди. Давайте допоможемо їм разом

  2. Хорошее начинание! Жаль конечно, что зам.мера в оппозиции. Он уже и бассейн собирается в детсадике восстанавливать. Городской крытый бассейн на окончание строительства, которого было необходимо 500000 грн. на то время продали. А зато озеро (или бюджет) почистили более, чем на 600000 грн. при курсе 5.00 грн эа $.
    Еще язык поворачивается на Гузя И.В. (избран кстати народом, а не как Вы, непонятно откуда взявшийся) как БАБА БАЗАРНАЯ про зарплату депутата высказываться. Кто Вам дал на это право? Вы за свою Андрей Миронович с Виктором Борисовичем зарплату ответьте,. Что Вы сделали для полезного для Громады. Только как тот прапорщик, до обеда думает чтобы сп.здить, а после обеда кому загнать.
    И еще обижаетесь, что НАРОДНЫЙ депутат не хочет с вашей бандой сотрудничать.

    • Шановна пані, мова ведеться про зовсім інше, про допомогу діткам з особливими потребами. То до чого тута ваша політика? До виборів ще далеченько.

      • При чем здесь выборы? Вы включите ТТИ (Канал СТН), и увидите отношение местной власти (в лице Андрея Мироновича) к Гузю И.В. и инициативной группе Елены Токаревой.

  3. Мера і його “ЗАТУПНИКА” на мило… Олена Токарєва – ЛЮДИНА. А дітям давайте допоможемо разом.

  4. Олена Токарєва фахівець з великої букви!!!!Вона разом з Аллою Лазарищак єдині в місті,які працюють з такими дітками,а місцева влада не те що не допомагає,а вставляє палки в колеса і дискримінує в сюжетах свого гнилого ТТІ!Позор такій владі!!!

  5. В нашому місті дуже багато діток з особливими потребами,дошкільнят понад 90.і ці діти сидять до 7го віку вдома,закриті.Батьки своїми силами створили організацію,Спеціалісти займаються дітьми на волонтерських засадах,проблема тільки в приміщенні,це б дало можливість відкрити справжній центр розвитку дитини,(а не ту салдепівську систему що показувало СТН),з новітніми методиками,з груповими заняттями,з тренінгами для батьків та самих дітей,з сенсорною кімнатою,тобто сучасний,оновлений центр,який просто необхідний нашому місту,і я впевнена Щоб ще підтчгнулися молоді та перспективні спеціалісти,реабілітологи.це ж тільки на благо міста і самих дітей!Дайте достойне приміщення!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя