<

У Нововолинську на території житлового комплексу для ВПО планують збудувати спортивний об’єкт

17:31 | 23.02.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
1139
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську планують до середини квітня розпочати будівництво житла для внутрішньопереміщених осіб на 5-му мікрорайоні. На території також буде споруджено спортивний комплекс, що покращить інфраструктуру району міста.

Як зазначив 23-го лютого на брифінгу міський голова Борис Карпус, уже відбулись торги й відкритий конкурс на підрядну організацію, який проводили міжнародна фінансова організація «NEFCO».

Команда працівників буде реалізовувати проєкт з будівництва житлового комплексу для осіб, котрі втратили дім через війну, під керівництвом європейських донорів. Роботи триватимуть до двох років.

Реалізація проєкту «Житло для внутрішньо переміщених осіб» відбувається у співпраці з НЕФКО за фінансуванням ЄС в сумі 7 млн євро.

Борис Карпус закликає усіх внутрішньопереміщених осіб, які перебувають на території Нововолинської громади, прийти у ЦНАП та стати на облік для формування черги на отримання житла.

Нагадаємо, що першочергове право на забезпечення житла мають: багатодітні сім’ї; сім’ї з дітьми; вагітні жінки; особи, які втратили працездатність; особи пенсійного віку, з числа тих, житло яких було зруйновано або стало непридатним для проживання внаслідок збройної агресії рф.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця