<

У Нововолинську на металобазі виявили незаконно здане шахтне обладнання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:18 | 12.12.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
126
/ Коментарі відсутні

Півтори тонни металобрухту із шахтного обладнання виявили на одному із пунктів прийому металу у Нововолинську.

11-го грудня один із працівників шахти №9 “Нововолинська” заїхав по своїм потребам на пункт здачі металобрухту по вулиці Лісній. Випадково він помітив шахтне обладнання, яке було вже порізане та лежало серед іншого брухту.

12-го грудня щоб зафіксувати наявне на металобазі обладнання на місце прибула слідчо-оперативна група поліції.

Голова місцевого осередку Незалежної профспілки гірників України Сергій Макаров вважає, що шахтне обладнання, здане на металобрухт належить копальні №9 “Нововолинська”. Від імені дирекції повідомив, що офіційно матулобрухт не вивозили з шахти за останній період.

Серед обладнання були риштаки (секції для конвеєра шахти), кільцевий барабан до конвеєра, бокові кришки до секцій КД 80.

Із шахтного обладнання, яке ще могло працювати, хтось зробив металобрухт та здав. Потрібно розбиратися із цим, – заявив Макаров.

Працівники бази металобрухту не знають коли його привезли. То говорять, що воно тут давно лежить, то запевняють, що брухт був зданий офіційно шахтою. Навіть казали, що привезли “на збереження”, однак хто – не сказали.

На території металобази розміщені камери відеоспостереження. Та поліції повідомили, що вони не працюють.

В пункті прийому металобрухту знаходилось і інше шахтне обладнання, в тому числі порізані труби та насос. Воно, ймовірно, було також незаконно вивезено із однієї з копалень міста.

Поліція буде встановлювати обставини справи. Макаров зауважав, що на шахті також будуть проводити ревізії та перевіряти облік шахтного майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота