<

У Нововолинську затримали двох квартирних злодіїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:34 | 22.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

21-го січня у Нововолинську поліція затримала двох чоловіків, яких підозрюють в квартирних крадіжках.

Як зазначив у коментарі БУГу т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський, правоохоронці Нововолинського відділення поліції в посиленому режимі працювали над розкриттям крадіжок з помешкань.

Досудовим слідством встановлено, що 19-річний та 21-річний жителі Нововолинська, шляхом відтискання металопластикових вікон, проникали в помешкання громадян та скоювали крадіжки, – повідомляє поліція Волині.

Співробітники Нововолинського відділення поліції під час проведення оперативних заходів затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України двох чоловіків.

Нововолинці підозрюються в тому, що 16-го січня з помешкання по вулиці Шухевича викрали гроші, продукти харчування, мобільний телефон та ювелірні вироби. Наступного дня, 17-го січня  вони скоїли крадіжку із квартири по вулиці Нововолинській, де викрали  гроші, ювелірні вироби та документи.

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання злодіїв, під час яких вилучили речові докази, зокрема, викрадені ювелірні вироби, побутову та комп’ютерну техніку.   

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана із проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Відомо, що правопорушників уже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Нині вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу – тримання під вартою. 

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють причетність чоловіків до скоєння в місті інших крадіжок із помешкань громадян.

Фото на головній – зі сторінки Нововолинськ в фейсбук




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер