<

У Нововолинську запрацюють ще два контрольно-пропускні пункти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:07 | 24.04.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ коментарів 7

У Нововолинську з’являться ще два карантинні контрольно-пропускні пункти: при в’їзді у місто зі сторони шахти «Бужанська» на вулиці Шахтарській та у напрямку Нововолинськ-Гряди, в кінці проспекту Перемоги.

Як повідомив т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський, облаштують КПП до вівторка, 28-го квітня.

Нагадаємо, з 12:00 23-го квітня на виїздах з Нововолинська (у напрямку Володимира-Волинського, вулиця Панасівка та у напрямку на Львова і Іванич, біля заправки ОККО) почали роботу два контрольно-пропускні пункти в цілодобовому режимі.

24-го квітня на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомили, що роботу із підготовки КПП розпочнуть вже сьогодні, йдеться на офіційному сайті Нововолинської міської ради.

“Керівник робіт з ліквідації надзвичайної ситуації регіонального рівня Тетяна Щербак наголосила на необхідності встановлення додаткових карантинних контрольно-пропускних пунктів. Хоча у Нововолинську контрольована ситуація із захворюваністю коронавірусною хворобою, проте, розслаблятися ще рано, потрібно докладати зусиль, аби уникнути нових вогнищ захворювання”, – повідомляють на сайті міста.




коментарів: 7
  1. То все фігня вони тим градусніком ще більше інфекції рознесуть, сунуть раз за разом по машинах ніхто його не дезинфікує а він глючить через людину 38 показу.

  2. Куди котиться світ … Шо в нас за некомпетентні люди при владі у Новіку???? Тут і так проблем вистарчає так треба ще постів кожні 100 метрів наставити на яких вірогідність підхватити вірус збільшується.

  3. Може давайте зразу обнесемо місто колючим дротом, по периметру виставим поліцейських з автомататми і тоді вже ніякий вірус сюди не проскочить.

  4. чи відповідає цей знак “стоп-контроль” ДСТУ? Якщо він тимчасовий, то він має бути на жовтому фоні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер