<

У Нововолинську планують зробити капітальний ремонт покрівлі 7-поверхового корпусу лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 12.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Один мільйон сто тисяч гривень передбачили у міському бюджеті на капітальний ремонт покрівлі 7-поверхового хірургічного корпусу Нововолинської центральної міської лікарні.

Про це розповів міський голова Борис Карпус на пресконференції для ЗМІ 12-го березня.

Нагадаємо, мер уже повідомляв раніше про багаторічну проблему – протікання даху 7-поверхової будівлі. Зауважуючи, що попередній т.в.о директора НЦМЛ Андрій Сторонський, працюючи заступником міського голови і куратором медичної галузі, не зміг усунути цієї проблеми.

Роботи із ремонту покрівлі почнуть найближчим часом.

Мер також розповів журналістам про основні події, що відбуваються в медицині у місті.

Карпус зазначив, що Олег Шипелик виконує обов’язки директора лікарні до оголошення конкурсу. 12-го березня засідала робоча комісія, розглядала документи, які подали два кандидати. Наступного тижня відбудеться конкурс.

“Триває процес підписання договорів з НЦЗУ. Подано 19 пакетів в Національну службу здоров’я України. Кількість договорів більша, ніж минулого року”, – розповів міський голова.

Голова громади розповів про ситуацію із коронавірусом у місті.

“У нас є 83 ліжка для хворих на COVID-19. Без великих перебудов в НЦМЛ можемо розгорнути до 101 ліжка. Зараз перебуває 53 хворих з коронавірусом у лікарні, з них 45 – в інфекційному відділенні та 8 в реанімації. Кисень щодня возиться зі Львова.

Ціла Україна потребує кисню. У нас мали раніше зробити кисневу станцію, але роботи затрималися і планують їх завершити до кінця березня”, – зазначив Карпус.

У сфері освіти ситуація стабільна, говорить мер. 8 класів перебувають на самоізоляції, і одна група в садочку. Хворіють на COVID-19 шість педагогів.

12-го березня нововолинська мобільна бригада на базі центру ПМСД розпочала вакцинацію. Планують вакцинувати 100 осіб. З понеділка бригада поїде в Іваничівську лікарню.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок