<

Нововолинська бригада розпочала щеплення від коронавірусу: отримали 200 доз вакцини Covishield

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:55 | 12.03.2021 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
8
/ коментарі 3

12-го березня у Нововолинську розпочалося щеплення працівників екстреної медичної допомоги, бригади з вакцинації, працівників лабораторного центру та центру ПМСД.

Як розповіла директорка Нововолинського центру первинної медико-санітарної допомоги Ольга Попіка, 11-го березня Нововолинська мобільна медична бригада з вакцинації отримала 200 доз вакцини Covishield – це індійський аналог вакцини AstraZeneca.

Перед вакцинацією оформляється інформована згода, пацієнту проводять ретельний медичний огляд, а після щеплення, в окремому кабінеті за людиною спостерігають 30 хвилин. Сьогодні планують щепити 100 осіб.

“Якщо в ампулі буде залишатися декілька доз і не буде медичних працівників, можемо щеплювати всіх бажаючих”, – зазначила Попіка.

15-го березня Нововолинська бригада буде здійснювати вакцинування медичних працівників Іваничівської лікарні та центру ПМСД. А 17-го щеплюватимуть медиків у Благодатному та людей похилого віку, які перебувають в територіальному центрі соціального обслуговування селища.

Нагадаємо, 3-го березня у Нововолинській центральній міській лікарні зробили перші щеплення від коронавірусної інфекції.




коментарів: 3
  1. “пацієнту проводять ретельний медичний огляд,”
    Серйозно , в україні? , В нашій поліклініці?
    Дно є дно

  2. Надіюсь, шо мед працівники у нас мудрі і ампули так і залишаться невідкритими.
    Здоров’я вам, ріднесенькі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок