<

У Нововолинську обрали нового директора Палацу культури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:06 | 28.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
67
/ коментарів 6

Друге засідання конкурсної комісії відбулося у міськраді 27 лютого. Програму розвитку культустанови на рік і на п’ять представила єдина претендентка на посаду, Марія Олійчук, яка останні 8 місяців виконує обов’язки директора палацу.

Ведуча, сценарист та організатор  культурно-масових заходів. Так про свою трудову діяльність членам комісії розповіла претендентка на посаду директора Палацу культури Нововолинська Марія Олійчук. Вона зазначила, що любить свою роботу і дослухається до думки колективу, розповіла про співпрацю із колективами, установами та громадськими організаціями, – повідомляє Нововолинськ.com.ua.

Яким бачить культурне життя палацу та міста в цілому, – Марія Олійчук виклала у програмах розвитку на один та п’ять років. Головною проблемою нині вбачає брак фахівців у культустанові, котрих важко згуртувати через низькі зарплати у цій сфері.

Кандидатка на посаду очільника Палацу культури розповіла про заходи, які заплановані на поточний рік. Зазначила, що хотілося б відновити традицію проведення вокальних та танцювальних фестивалів.

Проте від членів комісії отримала рекомендацію щодо того, аби у Нововолинську втілити хай амбітні, проте такі необхідні більш сучасні ідеї, як то гуляння, перфоменси чи торжества – заходи, що стали би родзинкою шахтарського міста і залучали та зацікавили якомога більше мешканців.

Нині у палаці культури діє 15 клубних формувань, шість із яких мають звання народний, один – зразковий. Усі працівники вболівали, аби посаду директора обіймала Марія Олійчук, яка й так уже упродовж 8-ми місяців виконує обов’язки керівника.

Члени конкурсної комісії, серед яких працівники галузі культури, депутати міськради і керівники структурних підрозділів міськвиконкому, одноголосно підтримали пропозицію, тож Нововолинський палац культури уже має нового директора.




коментарів: 6
  1. Молода тендітна жінка проти совкового культпросвєта? Чи таки за? Поживемо – побачимо…

      • Я чоловічої статі – це перше.
        Друге: освіту маю не у галузі культури. Своєю актуальною працею задоволений.
        Третє: є там нормальні молоді фахівці і без мене. Головне – не заважати їм працювати і розвивати дійсно Культуру, а не, як казав Макаревич: “Есть носители культуры, а есть разносчики”.

        Я достатньо зрозуміло висловився, шановна?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа