<

У Нововолинську будівельників привітали з професійним святом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:29 | 9.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У другу неділю серпня в Україні відзначають День будівельника. Напередодні професійного свята будівельників міста привітали і в Нововолинську.

Керівників, працівників та ветеранів будівельної професії різної спеціалізації запросили сьогодні, 9 серпня, на урочистості в міську раду, – пише Нововолинськ.com.uа

Працівників будівельної галузі привітав міський голова Віктор Сапожніков, який, до речі, за першою професією також будівельник.

Очільник міста зазначив, що неможливо уявити розвиток краю, без будівельників, які своєю нелегкою, але такою потрібною працею приносять комфорт, зводячи житло, школи, лікарні, дороги – все, без чого не можна уявити існування сучасного суспільства.

«Ми цінуємо, що вашими зусиллями будується і поліпшується наше місто, відповідно, налагоджується життя нововолинців. Завдяки вашій праці, таланту і досвіду люди знаходять тепло і затишок домашнього вогнища! Я вважаю що будівельник – це головна професія, адже саме завдяки їй з’являються нові підприємства, школи й садочки, лікарні й житло, відроджуються пам’ятки, ремонтуються дороги. Практично усі проекти, що покликані розвивати економіку краю, розпочинаються саме із будівельних робіт. Ви робите потрібну для всіх нас роботу. Той дай Боже вам здоров’я, миру, добра, успіхів, великих підрядів і заробіток. Хай щастить», – наголосив Сапожніков.

За багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий внесок у розвиток будівельної галузі міста та з нагоди святкування професійного свята – Дня будівельника мер Нововолинська вручив кращим працівникам цієї сфери Подяки міського голови, Почесні грамоти виконавчого комітету міськради та сувенірну продукцію.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя