<

На День захисника України для бійців 14-ї бригади нововолинці зібрали близько 4-х тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:34 | 15.10.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

14-го жовтня у Нововолинську в рамках акції “Допоможи солдату” на потреби 14-ї ОМБ зібрали 3805, 7 гривень.

Так вже склалося, що керівництво країни не достатньо забезпечує солдатів, і це на тлі настільки сильного занепаду матеріальної та технічної бази. Щоб допомогти армії люди стають волонтерами і за власним бажанням займаються закупівлею необхідного спорядження, екипіровки і продуктів для окремих батальйонів. Один із способів надати таку допомогу запропонували члени Спілки ветеранів АТО.

Допомогти солдатам нововолинці мали можливість під час проведення акції зі збору коштів бійцям, які пізніше призначать на закупівлю того чи іншого обладнання, одягу та засобів захисту. Ініціатори акції впевнені, що спільними зусиллями, навіть по кілька гривень, можна зібрати мільйони, здатні врятувати життя десяткам наших сміливих хлопців.

У День захисника України нововолинці підтримали бійців, що відстоюють рідну землю. Члени Спілки ветеранів АТО разом з громадськими активістами після закінчення акції підрахували гроші. Щоб відзвітуватись запросили також журналіста “БУГу”.

_DSC0060

Після підрахунків склали протокол.

_DSC0095

Майор запасу Сергій Ребітва впевнений, що зібрана сума допоможе нашим бійцям. Він побажав хлопцям витримки і миру, якого вони так давно чекають.

Спілка ветеранів АТО створена для координації зусиль у забезпеченні захисту політичних, економічних, соціальних прав, а також наданню оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги. Її члени беруть активну участь у громадсько-політичній діяльності, проводять масові заходи, долучаються  до виховання у молоді та підлітків високих морально-етичних якостей, патріотизму, готовності захищати державу.

_DSC0022
_DSC0034
_DSC0050
_DSC0077
_DSC0094




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа