<

Тренер з Нововолинська посів перше місце на Чемпіонаті України зі стрітліфтингу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 1.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2391
/ коментарі 3

Сергій Кулініч, нововолинський тренер, зайняв перше місце на Черпіонаті України зі стрітліфтингу, який пройшов 30-го травня у Дніпрі. Спортсмен розповів БУГу про підготовку до змагань.

У рамках 10-го ювілейного фестивалю здорового способу життя «Mix Battle Fest» відбувся також Чемпіонат України з воркаут-батлів та з воркаут-рекордів.

В заході взяли участь понад 400 учасників зі всієї країни від 6 до 42 років. Переможці будуть представляти країну на Чемпіонаті світу «Workout–2021», який відбудеться 24 серпня у Києві.

Streetlifting – це силова дисципліна, в якій атлет віджимається на брусах, підтягується на турніку з максимальним додатковим обтяженням на одне повторення у своїй ваговій категорії.

Сергій розповів, що готувався до змагань два роки. Це вже не перша його участь. Говорить, що після поразки на Чемпіонаті світу, вирішив підготуватися краще і вибороти перемогу. Для нього це важливо, адже хоче бути прикладом для своїх вихованців. Сергій тренує діток, віком від 5 років, та дорослих у таких напрямках: воркаут, джіу-джітсу, грепплінг та змішані єдинобортсва.

“У спорті я все життя, але усвідомлено – 4 роки. Більше двох років функціонує в місті спортивна секція, де треную і дітей, і дорослих. Вважаю, що тренер має бути прикладом. Попереду багато праці, щоб здобути перемогу на Чемпіонаті світу. Щоб досягнути успіхів – потрібно час і зусилля. Цього намагаюся навчити своїх вихованців.

Кожному тренеру потрібен тренер. Моїм є батько, який і готував мене до змагань”, – розповів Сергій.




коментарів: 3
    • Нашо нада!
      Порадій за хлопця просто так. Хоча б за те, шо він, на відміну від нас, здатен підняти шось шо важче ложки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок