<

«Треба чекати хорошої погоди»: дах нововолинської багатоповерхівки, у якій мешкає учасник АТО, досі протікає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:38 | 1.09.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Дірявий дах у гуртожитку на вулиці Нововолинській, 53, в якому проживає учасник бойових дій разом зі своєю мамою, досі не відремонтували. Зважаючи на дощову погоду, ситуація там – катастрофічна.

Нагадаємо, нещодавно до БУГу звернулась Ольга Давидюк і розповіла, що через дірявий дах її кімнату постійно топить. Проблема розпочалась у 2018-му році. Рік тому дах все ж поремонтували після звернення людей до Урядової гарячої лінії, але так, що проблема повернулася в серпні 2020-го. Проте знову на дзвінки Ольги в управляючій компанії не відреагували.

Тільки після статті на БУГ, до нововолинянки прийшли представники управляючої компанії. Оглянувши дах будинку, резюмували, що його знову потрібно перекривати. Але на заваді стали дощі. Тепер Ользі потрібно знову чекати. Цього разу хорошої погоди.

“31-го серпня до мене прийшли і сказали, що в них є усі необхідні матеріали. І вони знову перекриють дах нашого будинку.

Але потрібно чекати, поки закінчаться дощі. Бо в таку погоду ніхто і нічого робити не буде. А зараз що робити? Якщо з кожним дощем ситуація лише погіршується.

У квартирі всюди мокрі килими, стіни та стеля. А я ж тільки після попередніх підтоплень ледь оговталася.

Самостійно зробила в кімнаті ремонт: поштукатурила, замінила шпалери, стелю побілила. А тепер що? Знову його робити?”, – бідкається жінка.

Наразі під час зливи воду пані Ольга «ловить» відрами. Щоб, хоч якось, зменшити наслідки підтоплення.

А найгірше, за її словами, те, що в таких жахливих умовах доводиться жити її сину, який є учасником АТО і який ризикуючи власним життям, захищав країну на передовій.




один коментар
  1. У нас на 15-м Мікрорайоні 23 будинок така сама ситуація. Заяви написані у ЖЕК не дають ніяких результатів . І це багато так де у нашому місті. ЖЕК на квартиру виділяє 1 рулон рубероїду, коли треба 10. А ти плати усе життя квартплату головне…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок