<

Тече іржава вода? Розповіли, як можна отримати перерахунок за неякісне водопостачання в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 17.09.2019 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
8
/ коментарів 7

16-го вересня на пресконференції з представниками КП “Нововолинськводоканал” повідомили, як мешканці міста можуть отримати перерахунок за іржаву воду та неякісне водопостачання.

Начальник водоканалу Володимир Озімчук на запитання журналіста БУГу відповів, що якщо відсутня вода, нарахування не йдуть. І згідно з правил коригування тарифів, підприємство може здійнити перерахунок за зверненням споживачів.

“Якщо у вас іржава вода, ви повинні швиденько прийти до нас. У помешкання прийде лаборант, який зафіксує неякісне водопостачання та буде здійснено перерахунок”, – зазначив Озімчук.

Додав, що зачасту причиною того, що з крана тече іржава вода, є внутрішньобудинкові мережі. Вони зношені та потребують заміни.

“Якщо є питання чи претензії, звертайтеся – телефонуйте 4-90-25”, – сказав керівник водоканалу.

Володимир Озімчук також звернувся до людей з проханням не засмічувати каналізацію та не скидати “все, що попало”.

Нагадаємо, дали детальне пояснення щодо прогнозованого зростання тарифів на воду на 96% для споживачів Нововолинська в 2020 році.




коментарів: 7
  1. Ще не встигне лаборант зафіксувати ржаво-смердючу воду як для нього вже придумали відмазку, зношені водопровідні мережі в будинку

  2. однією рукою підвищення тарифів, другою виплата компенсацій – якийсь дурдом…

  3. ну то шукайте лаборанта крепкого морально стійкого та бажано щоб умів плавати!

  4. Треба починати сбір підписів громадян за звільнення таких от начальничків, які діють на шкоду громаді

  5. Бульвар Шевченка, центральна вулиця а вода іноді як сеча.МАрсохід на Марсі вже воду шукає а люди в місті а не в якійсь дупі немають чистої води.
    Я що ваш довбаний перерахунок буду пити чи що?
    Набрати цієї водички і напоїти весь водоканал.

    • М-н Шахтарському, вже три роки боремося з ржавою водою.Пан як ви там… Вам треба час від часу каналізації чистити. А взагалі чи е в нас ті каналізації. Не травіть людей беріться за роботу і думайте за наше молоде покоління.

  6. Пані Тетяна, чистити каналізації повинні спеціально навчені люди.Які за це отримують зарплату.І зарплату до речі з гаманців громадян які справно платяь комунальні.Кожен повинен робити свою справу .В мене боргів не було і не має .Що до мене, то я нікого не травлю, не трую.А молоде покоління на такій водичці не дотягне до віку своїх батьків.І не Вам мені давати поради братися до роботи чи ні.Не дай Боже Вам наробитися в житті як мені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок