<

Священники ПЦУ відвідали Карпати та Нововолинськ або Як гостювали один в одного Драбинко та Мартиненко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 5.08.2020 / Нововолинськ, Таблоїд /
Перегляди
65
/ коментарі 4

Нововолинський священник Віктор Мартинко і настоятель Спасо-Преображенського собору в Києві митрополит Олександр Драбинко та єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфєй відвідали Карпати. Були не лише на службах, а й туристами.

Фото сващенники виклали на своїх сторінках у фейсбуці.

Також Мартиненко та Драбинко погостювали один в одного. Відвідали завод “Горсталь” у волинському Горохові, Низкиничивський монастир та магазин квітів Мартиненка у Нововолинську, що видно з фото на сторінках.

“Погостювали вдома у владики Олександра. Дякуємо владиці, Миколі Кириловичу і Надії Олександрівні за щиру гостинність! Корець – надзвичайно колоритне місто!”, – пише Мартиненко у фейсбуці.

“Занурились в етноісторію”, – пише Драбинко у фейсбуці ( у Парк Київська Русь

23 липня. “Преподобного Антонія Києво-Печерського. Божественну літургію звершили в Спасо-Преображенському храмі Хутора Ясного”.

Карпати.

“Літургія у Іллінській церкві на вершині гори Високий Верх (1276 м. над рівнем моря) – то щось неймовірне! Навколишні краєвиди – це Храм Божої краси, створений Ним Самим!”

“На люб’язне запрошення очільника підприємства Андрія Володимировича Самкова відвідали завод “Горсталь” у волинському Горохові. По всій Україні дзвонять дзвони відлиті тут. Поєднуючи древні традиції із сучасними технологіями на Волині роблять мелодійні і гарні дзвони, різноманітних розмірів і ваги – від кількох кілограмів до кількох тон. Щиро дякуємо Андрію Володимировичу за дзвін , даний в офіру нашому монастирю святителя Нектарія Егінського. Він стане першим благовісником у дзвіниці новоспорудженої обителі у Хуторі Ясному.”

Монастир Низкиничі.

Магазин Мартиненків «Салон квітів» у Нововолинську.




коментарів: 4
  1. Як добре що є різномаїття релігійних громад… Пцу/Сцу з гламурними “драбинкоподібними,” філаретівська упц кп, окремі громади уапц, а ще римські уніяти, і на довершення упц мп… Хто куди хоче, нехай туди і ходить… І не треба релігійної ворожнечі… А незабаром додадуться ще курази байрами і песахи…і буде мир і будуть люди на землі…

  2. А що ти знаєш про римських “уніатів? Чим тобі не подобалається УГКЦ (була переслідувана і стільки вистраждала)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця