<

Сергій Притула та “Вар’яти” їдуть у Нововолинськ з новою програмою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 10.03.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ 1 коментар

13-го березня у Нововолинському палаці культури відбудеться два концерти Сергія Притули та “Вар’яти-шоу”. Перший – о 15-й годині, другий – о 18-тій. Хлопці презентуватимуть нову програму.

Нововолинськ стане четвертим містом з великого концертного туру Україною.

“Вар’яти” – це артисти, які не дають публіці сумувати. У Нововолинську, як традиційно і по Україні, виступатимуть шестеро популярних гумористів, серед них: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Вони майже не жартують про політику та теми нижче пояса. А смішні історії з українського побуту, курйози з мандрівок та жарти з вар’ятського життя гумористів – близькі, зрозумілі і смішні кожному, тому на “Вар’яти-шоу” можна сміливо йти усією родиною.

“Приємно, що сучасний гумор може звучати українською та бути якісним. Програма шоу змінюється, вдосконалюється. Доказом тому – повні зали (навіть у неопалювальних будинках культури), аншлаги, додаткові концерти та тисячі-тисячі задоволених глядачів,- розповідає організатор концерту, керівник івент-агенції “Мегаподія” Роман Яворський.

Отож, “Вар’яти” запрошують усіх бажаючих у Нововолинську долучитися до поціновувачів українського гумору. Квитки можна придбати у міському палаці культури. Вартість – від 80 до 160 гривень.




один коментар
  1. Команда просто супер!!!
    КВН віддихає)
    Ми в захваті,отримали массу позитиву і заряду емоцій на весь рік!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота